Az összevont eredmények alapján 2. lett a HírCsárda

Furcsa volt számunkra a Goldenblog verseny eredménye. Nem mintha nem számítottunk volna dobogós helyre, de az minket is meglepett, hogy több kategóriában is a Top 5-be kerültünk.

Nem tudjuk, mivel érdemeltük ki az olvasók ilyen szintű rajongását, de az már visszavonhatatlan, hogy a Feszített víztükrű extrém sportok tematikájú blogok közül a harmadikak, a Receptek védett állatokból témájú blogok közül pedig negyedikek lettünk. Továbbá az is okot ad a pezsgőbontásra, hogy az Édesvízi biológia témájú blogok harcában éppen hogy csak egy ponttal maradtunk le a Kuruc.info mögött. Azonban az meglepő volt, hogy a Végleges szőrtelenítés kategóriában csak a nyolcadik helyet értük el, és a Vastagbőr-blog például a hatodik lett. E felett érzett csalódottságunkat feledtette, hogy az Alternatív étrendek laktózérzékenyeknek valamint az Aktív eutanázia kategóriában elsők lettünk.

Az olvasók szeretete és a több százezer jelölés megható, továbbra is igyekszünk legjobb képességeink szerint szolgálni a hírekre éhes netezőket. És mivel mi hetente szervert váltunk, így az sem tántorít el minket, hogy a verseny szervezői szerint történt némi visszaélés a jelölés és a szavazás rendszerében, ezért még idén kivizsgálják az eredményeket.

13 KOMMENT

  1. Sajnálom, h az “intim percek – egy lófedeztető naplója” megvert titeket a parázna kategóriában, de hát erre tartunk: vér, mocsok és genny kell legyen…
    Mondjuk kesergésre nincs ok, politikai blogok között szerintem a leghitelesebb, legpártatlanabb és a leleplező kategóriát is símán nyeritek.
    Persze a Pulitzernek is hagyjatok helyet a polcon…

  2. A “sokévre titkosításos ügyek”-ben meg seholse vagytok, nálatok minden kiszivárog,
    és lelepleződik,
    a titkosítási pálmák nagyrésze nálunk van , asszem örökre.

  3. @ rózsi! mondottam volt, neked nem osztottunk kártyát, te már elviccelődted az összes esélyedet, dobiágival együtt, és 50x megkaptad a helyreigazításodat, karácsonyig kussba legyetek ágikával!

  4. A konfitált fekália-sorbet alkalmazása a norvég kohászgasztronómiában kategóriát is simán hozhattátok volna, ha kiteszitek a levelem, de hát így elvitte az aranyat az leguanzsirszuret.blogspot.com, ők még fizettek is érte.
    Legközelebb okosabban.