Bayer Zsolt szerint "LOL"

Óriási szóviccpárbajba torkollott az Index és a Magyar Hírlap szóváltása. A megkérdezett újságírók örülnek, mert elmondásuk szerint végre kiélhetik kreativitásukat.

„Először bérférgeknek neveztek minket a Hírlaposok, mi ezen jót röhögtünk, és visszaküldtünk egy Minden Magyar Hírlap-munkatárs egy darabka farszőrzet!-emailt” – mesélte nevetve Uj Péter, az Index főszerkesztője. Az indexesek a levélbe extra poénként a homoszexualitást népszerűsítő szórólapokat és két szál füves cigarettát is pakoltak.

„Már gondolkozunk a visszavágáson, egyelőre a libsintér, a füveskert és a szarcsótány szavakat kombináljuk, nagy LOL az egész” – írta Facebook-státuszában válaszként Bayer Zsolt. A Magyar Hírlap munkatársa kérdésünkre elmondta, nagyon örül annak, hogy végre be lehet támadni valakit, mert az utóbbi időben a politika nem szolgált elegendő alapanyaggal. „Az elmúlt fél évben az összes LMP-s szóviccünket kimerítettük, Mesterházy Attilába pedig már az utolsókat is belerúgtuk. Kicsit úgy érzem, ki is égtünk, de most végre elővehetjük ismét a poénfüzetet” – nyilatkozott lelkendezve Bayer, aki az utóbbi időben csak MH-összeállítás művésznéven alkot.

A szócsata egyébként pozitív hatással van a magyar gazdaságra is: Rent-a-féreg 2010 Kft. néven máris megalakult az első magyar féregbérlő, amely főként a horgászokat célozza meg az új szolgáltatással.

8 KOMMENT

  1. Az “MH-összeállítás” nem Bayer Zsolt anyja neve? Egy idoben mindig ezt irta a hivatalos segely kerelmekre, amivel az MSZP-t tarhalta, illetve a Cigany Kisebbsegi Onkormanyzat tagsagi igazolvanyan is ez al, de ezt mondta a rabbijanak is, amikor attert az izraelita hitre, illetve kilatogatott a szentfoldre.

    Ha viszont mar nem az anyja neve, akkor az mi lehet? Grosz Karoly? 🙁

  2. Háát kb. egyszar mindkettő… a Zsindexen leépítették az újságírókat (ez mindenhol így van, gondolom trendi…), és szomáliai menekülteket alkalmaznak a pincében, akik szófoszlnyokból kreálnak bulvár cikkeket. A puruttyán több igényesség van… ez a lol

  3. @ sanya! ba..od, a kezedben van a titkosszoli, már mér mi mondjuk meg a tutit, előbb kellene megtudnod mindent, ha nem ilyen lúzerKisshugyosokat vonnál be a csapatba! kérjél fel bennünket megfelelő zsozsóért majd a füledbesuttogjuk az őszintét… jöhetnek az ajánlatok, aztán a végén elég sok nulla álljon!