Jól pótolná Németh Krisztiánt

Hétfői keretéhez képest máris három helyen változtatott Egervári Sándor, a magyar futball-válogatott szövetségi kapitánya. Az új keretben még több meglepetés akad, Anglia ellen akár Ronaldinho is pályára léphet.

„Görbicz Anitát azért hívtam be a keretbe, mert jó nő és nagy sportember. Főként a kispadon számítok majd rá, véleményem szerint nagyon jól pótolja majd Németh Krisztiánt, akinek viszont nincsenek mellei” – indokolta az első meglepő változtatást a szövetségi kapitány. Hasonló logika alapján került a foci válogatottba Kemény Dénes is. Egervári szerint ha valakinek már a neve is kemény, és így tud ordítani, az nagy hasznára lehet a csapategységnek.

A legnagyobb meglepetést azonban Ronaldinho kerettagsága jelentheti – a szövetségi kapitány szerint a hétfői megkeresésre a brazil sztár egyelőre nem válaszolt, de ez nem ok az aggodalomra. „Még akár azt is visszaírhatja, hogy minden oké, így fenntartom neki a helyet, nélküle viszont ne csodálkozzon senki, ha vesztünk” – indokolta meg előre a vereséget Egervári, majd hozzátette: a nyári szünet amúgy is hosszúra nyúlt, ez nagyon megterhelő a profi focisták számára. Ráadásul a kapitány szerint sokan klubjukban sem kapnak rendszeres bizonyítási lehetőséget, az első két gól pedig nagy védelmi hiba után született, és megpecsételte a meccs sorsát.

6 KOMMENT

  1. Hát mi van ma itt? látszik hogy Hermina és Frodita napja van a betyárok direkte nyalnak a kormánynak a “szeretem a focit” cikkekkel, és még lájkolni sem lehet, azt a csárdáskiskalapom dobom be a csárdába!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ovikit II.erzsike hívta meg a királyi páholyban fog szakérteni fülöp bátyánkkal csak ovikinek kicsit gyengébb a humora mint az öregnek. Ott semmire sem megy a dakottás vicceivel…..