Újabb helyreigazítási ügybe keveredett a HírCsárda. Bár a hír önmagában még nem túl meglepő, a helyreigazítást kérő sértett személye annál inkább: alant olvasható (változtatások nélkül) Kovács András Péter levele, melyet portálunk szerkesztőségéhez intézett.

Tisztelt Hírcsárda!

Humoristaként magam is szívesen olvasom a portáljukat, mert egynémely hír tényleg olyan, mintha csak kacsa lenne. A Hoffman Rózsás helyreigazításuk különösen tetszett, szakasztott Hoffmann Rózsa-paródia.
Egyik legutóbbi “Vészhelyzet Kapolcson!” című írásukban azonban engem és több dumaszínházast is megemlítenek olyan tényekkel kapcsolatban, melyek nem állják meg a helyüket. Ezért kérem a következő helyreigazítás közzétételét:

A Hírcsárda egyik munkatársa, Patkó Endre valótlanul állította, hogy Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán gyűjtést tartanak egy olyan daru beszerzésére, amivel a kultúrát olyan magasra lehet emelni, hogy többet ne veszélyeztesse a Káli-medencét és lakóit. Ehhez képest a valóság az, hogy az Aloe Vera és a Forever Living termékei valóban képesek elnyújtani az öregedést, és rendszeres használatukkal megőrizhető az egészség és a tartósan jó közérzet. Megvásárolhatók nálam, címem a szerkesztőségben.

Köszönettel: Kovács András Péter

12 KOMMENT

  1. nagy örömmel olvasom, hogy van még ember, aki rendelkezik elég humorral. bár, hogy is mondjam, ez nála a “munkaruházat”…
    (eleinte majdnem megijedtem, hogy KAP is bedőlt, de azért csak majdnem, mert nem egyszer fészbukra is linkelt már hírcsárdás cikkeket 😛 )

  2. Kedves Andras Peter!

    Aloe Vera megbizott forumkepviseloje vagyok, es a neveben szeretnem kikerni ez a kinos inszinuaciot, ugyanis Vera jelenleg Argentina peremkeruletein turnezik, tehat semmikepp sem kepviseli a szent kulturat a magyar tanyavilagban.

    Kerlek tehat, hogy a kesobbi kotelezo helyreigazitasok elkerulesenek erdekeben igazitsd helyre mostani helyreigazitasi kerelmed annyiban, hogy ugyfelem neve helyettesitesre keruljon “Felüle Bea”-ra.

    Koszonom.

  3. Kedves Bambula!

    Köszönöm, fel. Azért írtam, hogy attól még viccesebb. És légy oly szíves, többször ne szólj be, mert letépem azt a tőgy arcod. De mivel a hírcsárdán vagyunk, ez is csak vicc.