Sokak szeretik

A Századvég legújabb felmérése szerint a férfiak 83%-a széles vigyorral és apró höhögésekkel üdvözli a női nemiszerv demisztifikálására létrejött Pinablogot.

“Nagyon jó ötletnek tartom, csak kár, hogy nincsenek benne fényképek” – írta egy fórumon a Nagyfarok45cm nevű felhasználó. Véleményét a Századvég szerint többezer férfitársa osztja, hiszen minden harmadik megkérdezett arra panaszkodott, hogy a blogon nevével ellentétben csak grafikák és illusztrációk találhatóak. “Ki a francot érdekel egy macska a bula két combja között? Meg az ilyen rajzok is, lehet, hogy valaki erre izgul, de szerintem inkább beteg” – vélte egy nevét nem vállaló válaszadó.

A Századvég azt is megkérdezte, mi hiányzik a blogból: a válaszadók 56%-a szerint “csöcs”, míg 39%-a szerint “inkább a segg, de a csöcs is jöhet”. A blog készítői megkeresésünkre annyit nyilatkoztak: nagyon örülnek annak, hogy végre komoly, felnőtt társadalomhoz illő diskurzus indulhat a pináról, és véletlenül sem egy új férfimagazin, vagy egy fehérnemű-márka gerillakampányával állunk szemben.

2 KOMMENT

  1. Vizion:
    te kis mohó, összevissza kattintgatsz.
    A vastagbetűs részben a “pinablogot” – ra nyomsz, ott vagy a helyszinen.
    Nade, hogy a Századvég-ék is ott méricskélnek….!