Schmitt Pál egy májusi fotón. Tarthatatlan állapot.

Fizikumot gyengítő gyakorlatokat és étrendet írt elő a parlament háziorvosa a vívóból politikussá lett Schmitt Pálnak. Magyarázatért a miniszterelnökhöz fordultunk.

A német Die Welt napilapnak adott interjújában Orbán Viktor kifejtette, nincs szükség arra egy modern demokráciában, hogy a köztársasági elnök ki tudjon nyomni fekve 70 kilót, vagy, hogy el tudjon húzni egy kisebb autót. Ezért is tartják Schmitt Pált már hetek óta egy gyengítő kúrán melynek lényege, hogy az eddigi sportolással töltött idejét most a tévénézés váltja fel, és közben rengeteg csipszet és meghatározott mennyiségű kólát kell meginnia egészen a beiktatásig.

Ám egy balatonöszödi olvasónk szerint nem politikai megfontolás áll a háttérben. K. Szilárd, aki a kormányüdülő melletti büfében dolgozva pont rálát az üdülő strandjára, arról számolt be, hogy egy korábbi kötetlen hangulatú kormányülés utáni közös strandoláson elképesztő reakciókat váltott ki a leendő államfő felsőteste.

Mikor a Schmitt Pál kilépett az öltözőből egy fecskében, láthatóan megfagyott a levegő. A legkisebb izmokig minden ki volt dolgozva rajta, mellette egészen nevetségesnek tűnt a többi politikus. Emlékszem, a Tibor (Navracsics – a szerk.) beszaladt gyorsan az öltözőbe, a Viktor (Orbán – a szerk.) megpróbálta felértékelni a nála lévő forintokat, a sírva fakadó Pétert (Szijjártó – a szerk.) pedig a Lajos (Kósa – a szerk.) vigasztalta.” – mesélte K. Szilárd.

26 KOMMENT

  1. hát ha tipikusnak mondanánk akkor az csak az Orális Irodára jellemző és az jellemzően ott elnökösködött elnöki pózra gondolhatsz, mert mikor láttad sólyomlacit ilyen pózban?
    a gatyóka pedig a nép közé vegyülés álcázására szolgál, olyan lesz ő mint Mátyás király, jár majd az igazság után (két kilométerre)

  2. Nos, TE kedves barátom, aki az ÉN nickem használod és próbálod a 8. hozzászólásban leírtakat a 9. ben überelni… Hát járjon beléd a lélek vakációzni de ne kapjon sört! Az építő kritika számodra nem elfogadható. Nem érdekel admin vagy user. HASZNÁLSZ MÁS, HOZZÁSZÓLÓ USERNAME-t innen még csak nem is hozzáértő vagy csak egy LÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZER. Tudod ezeket lehet törölni is ám!

  3. Lári-fári! Hát nem látjátok kedves barátaim, h ismét a zorbán-kormány mit művel?
    A kidolgozott izmok, a gerillaruha, az érzelemmentes arc, markáns élekkel:
    TERMINÁTOOOOR, ez egy kib@szott T800Alfa. Tutira OV a Skynet…

  4. Kedves BHB,
    a “szánalmasan szar” az neked építő kritika, komoly vagy!
    Tudom, hogy hülye vagy, nem remélem hogy meggyógyulsz, de még egy kérdés: minek jársz vissza egy oldalra, ami ennyire reménytelen szerinted?

    Bocs az offért.

  5. Élet és Irodalom A holnapi számban:
    “Ennél is fontosabb persze az, hogy a köztársasági elnök posztjára sikerült megtalálni a legalkalmasabb személyt, akiből minden valószínűség szerint igazi celeb államfő, egy közjogi Bikicsunáj válhat, valamennyiünk legnagyobb örömére.” (Váncsa István)

    KÖZJOGI BIKICSUNÁJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Na ezt überelje valaki!!