Több feles jelenlétében beszélt

Napirend előtti felszólalásban üzent Iraknak és a bolygó összes háborúban álló országának Orbán Viktor. A kormányfő kifejtette: nem kell a széthúzás, legyen összefogás és legalizáció.

“Kedves Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Barátaim! Elég a vérontásból, legyen béke, szeretet és egyetértés!” – kezdte beszédét Orbán, majd kijelentette: az elmúlt években Babylon világa uralkodott el a szívünkben, és letértünk a fényes ösvényről. A kormányfő szerint inkább virágok kellenének és nem fegyverek, valamint jó lenne kicsit hátradőlni a mai rohanó világban, és azzal foglalkozni, ami itt van belül, a szívünkben. A kormányfő ezek után elénekelte Zorán Osztálykirándulás c. számát, majd a meghatódottságtól elcsukló hangon folytatta beszédét.

“Legyen béke, szabadság és testvériség” – fejezte be Orbán a felszólalást, majd hozzátette: Legalize! A felszólalások sorrendje szerint ekkor Szijjártó Péter következett volna, ám ő heves köhögőrohamot kapott az éppen nála járó marihuánás cigarettától, így orvosai tanácsára ledőlt egy kicsit chipset enni.

9 KOMMENT

  1. “Legalizáld, legalizáld! A borból a minőséget legalizáld!”
    Szerintem ezek együtt ittak, viki és a Belga, aztán ez jött ki belőle…viki lett a balga!
    Azt a cuki kis felsőt hol vette vajon? Hát hiába, no igazi virággyermek Ő, most mindenki láthassa
    Na de hogy már saját betűjele is van, és hogy tudja mutatni a két kis újjacskájával! egyem a kis szentemet.

  2. Hiába olvasok vicces dolgot sem találok, pedig ez egy olyan oldal lenne. Kicsit bele kellene húzni! ezek a “poénok” azt a srácor idézik akit mindig csak a “Jóóóóvan” mondat követett a gimiben bármit is mondott. Bachmann te vagy az?? Hozzátok képest a “Hogyan csodálkozik a leprás? – Leesik az álla”, vagy az ” Annyira sokoldalú hogy az már gömb” SZAR közbeszólások istenkirály jelzővel illethetőek, pedig mint írtam…..

  3. Nos, nem. ami jó az jó. Ami nem az nem. Valóban, magam nagyon inkább elvagyok, s nem tévedek többé ide. Pláne az adminok hozzáállása miatt. Nem felejtős a porál, csak az építő kritika fontos. Tanuljatok, töröljétek, de ne hamisítsatok mint a másik postban mert annak nincs jó vége. És ha valaki a NEVEMBEN ír még bármit az nem én voltam. Pá.

  4. Szerintem kicsit azért a belügyekkel jobban kéne foglalatoskodni, van nálunk is elég probléma, és azokra amíg nem találunk megoldást, nem lesz “béke”.

    De azért nem volt rossz, a napot feldobta, közben egy-egy vicc belefér 🙂

    Hajrá Viktor és csapata!