Budapest látványterve impozáns

Holdbázist, egységes európai forintzónát és ingyen kurvákat ígért csütörtöki sajtótájékoztatóján Matolcsy György nemzetgazdálkodási miniszter. Az esemény ünnepélyes jellegét csak Szijjártó Péter napszúrása árnyékolta be.

„Magyarország kudarcos 20 éves korszakot zár le, és egy sikeres következő 20 éves korszakot alapoz meg, amelynek jövőképe, hogy 2030-ra az Európai Unió átlagos fejlettségi szintjét meghaladja, azaz elérje az EU átlagos egy főre jutó GDP-jének 600%-át” – ismertette a terveket Matolcsy. A miniszter szerint ez azt jelentené, hogy 2030-ra már minden magyar állampolgár 5 autóval és 3 tengerparti házzal rendelkezne, ráadásul Magyarország területén belül. 

Matolcsy szerint az Európai Unió csak hátráltatta az országot abban, hogy igazán sikeres legyen, és az elmúlt húsz év elhibázott kölcsönei szerint inkább adni kéne nekik egy kis pénzt, hogy ne legyenek ilyen hülyék. A nemzetgazdasági miniszter azt is kifejtette, hogy nem tudja, ki a fasz az az IMF, őneki mindenesetre nem mutatták be, tehát valószínűleg nem is lehet fontos ember.   

„2023-ra embert küldünk a Holdra, 2029-re pedig létrehozzuk a Holdi Infrastruktúra-fejlesztési Intézetet” – tette hozzá Matolcsy. A kormány tervei szerint eddigre már egész Európa csatlakozik a forintövezethez, kivéve Szlovákiát, akiket nem engedünk be a Kánaánba. „Nagyon szeretem a málnalekvárt” – lépett ekkor oda a mikrofonhoz Szijjártó Péter, aki ezután összeesett . Orvosai szerint állapota javul, csak a nagy meleg miatt napszúrást kapott.

20 KOMMENT

  1. Matolcsy úr kérem, az öregek mint én is, most kérik az előleget, kettő azaz kettő autót, és a tenger/óceán?/partunkon egy ki rezidenciát, az engem lemosdató személyzettel együtt.
    Nagydarab vagyok, sokan legyenek.
    A számlát a ” béla néni jólétéért ” alapítvány fizeti, a jelenlegi kis nyugdíjammal elégedett vagyok, bár mi manapság az a 8 ezer dollár, mer én már abba kapom, na most ájulj el szijj ártó,
    Csókoltatom a viki csöpp szivit is ott Felcsúton, igen nagy jótevőnk ő nekünk, ahogy az az édes ember néz, lesz még több jó is itt elhihetik.

  2. na ja könnyű mán igérgetni amikor felfedezték a ribi-gént, már a kocsmában is tudják. írjanak ki közbeszerzést én 150 lányt tudok azonnali szállítással teríteni. Na ez üzlet lenne, kevesebbet kellene bodzázni, a sok vad szúnyog között.

  3. @nev.köt.
    köszi, már azt hittem csak a mindenkibebelelátószemem viccelt meg, mert hogy a fiuk annyira tartják a pofájukat, hát ide falura csak a hírmorzsákok jutnak el, ezért jó két ilyen szem mint az enyimé,
    na, neked is jó napot fiam

  4. Ez az egész marhaság! ezt vmeik hülye találta ki pl:(innen is lehet tudni h kitalált) Sándor ˇˇMásik tengerparti házzal? Magyarországon belül? de honnan szerzünk tengert?ˇˇˇszóval ehez nincs mit hozzáfűzni vmeik ökör kitatálta mert éppen uncsizott :S na erről ennyit

  5. Naigen az anyad nicku egy kreten balfasz, ezen nincs mit szepiteni. De legalabb matolcsi fan, ugyhogy megtalalta a gazdajat, urat, parancsolojat, istenet. Mi meg pont leszarjuk ezeket, hamarosan kulfoldrol irunk, ezek meg majd hisztiznek, hogy nincs penz, pedig az uraik mekkora jo fejek.

  6. Követelem, hogy ne 600, hanem 700 százalékkal haladjuk meg az EU GDP-jét! Matolcsy mondjon le! Egyébként a Szíjjártó kurvára bírja a málnalekvárt, de most egy rohadt komenista ügynök felütötte a napi adagját egy kevés szlovák-román import málnakeverékkel, és ez még Petinek is sok volt.

  7. Matolcsi nemzetgarázdálkodási miniszter,még kifelejtette említeni a nemzeti eszközkezelő csürhét akik majd megmutatják a Svájcnak.hol van a helyük.De az se lepne meg ha 2030 Felcsút már nem létezik.Helyette egy kupac szar lesz.

  8. Olyan távoli célt tűznek ki, mint a holdra szállás! Ők meg a “súlytalanság állapotába” vannak, nem jössz rá: és a hazugság körhintáján szédül a társadalom!

  9. Már 1920 után fő kiviteli cikkünk volt a “magyarka” a nyilvános házak új alkalmazottaiként! De 100000 a férfi rabszolga, hazautalásaikból élünk, mint Jogo szlávia!