Nem érti ezt a gyűlöletet

A magyar lemezlovas és jogvédő körök megdöbbenve fogadták a hírt, miszerint tegnap késő délután akkor még ismeretlen tettesek kézigránátot dobtak Jeszenszky Zsolt, ismertebb nevén DJ Jeszi szlovák rendszámú kocsijára.

A híres jogvédő és lemezlovas éppen a MAHASZ irodájában tárgyalt, így csak az épület előtt leparkolt gépjármű rongálódott meg. A támadást később egy egyszemélyes palesztin terroristasejt vállalta magára.

Jeszenszky a támadás után emelkedett hangvételű nyílt levélben fordult a nyilvánossághoz, amelyben magát a nemzetközi jogvédelem mártírjának nevezte, a legelső információk szerint ugyanis a támadást egy palesztin lemezlovas, DJ Abdul-Muqtadir vállalta magára. Jeszenszky szerint most már nem csak a tilosban járó magyar DJ-k, hanem külföldi elvbarátaik is őt tekintik első számú ellenségüknek, ami nem is csoda, tekintve az utóbbi idők lelkiismeretes jogvédő munkáját, és komoly eredményeit.

A levél után a támadást korábban egy szűkszavú YouTube üzenetben magára vállaló DJ Abdul-Muqtadir is reagált. A Magyarországon egyszemélyes palesztin terrorista sejtet alkotó fiatal férfi felhívta rá Jeszenszky Zsolt figyelmét, hogy a DJ az ő esetében csak a keresztnevei kezdőbetűinek rövidítése, maga a támadás pedig egy csúnya félreértés eredménye, ugyanis véletlenül összekeverte a MAHASZ-t a HAMASZ-szal, amiért azonnal repült a gránát, hiszen ő FATAH-os.

29 KOMMENT

  1. Hát ez aztán mindennek a teteje. Vagy legalja. Hivatalos feljelentést teszek az MÁKOS-nál. (Magyarországi Álhíreket Közlő Oldalak Szövetsége) Apropó, ugye nincs Önöknek MÁKOS engedélyük? Na, ez az. Csak úgy, szaktudás nélkül álhíreket írogatni, khm. Ez ellent mond minden olyan szabálynak, amit a JESZI (Jeszenszy Elleni Sajtót Zaklató Intézet) hozott. Abcúg Hírcsárda! Vesszen a jogtiprás!

  2. Szegény Jeszi ma reggel kakasokra lövöldözött az ablakból. A többit találjátok ki!
    Minden külön értesítés helyett.
    Emlékkazetták árusítása ugyanitt.

  3. Zsolti azonnal gyere haza, glédában áll a mosatlan, meg valami kéttagú arab zenekar keres, hogy meghozták a Sztálin-orgonát és fel is állították a szembeszomszéd kerítéséhez, látom a szobaanlakból.
    Óh! hé mit csinálnak mag……..

  4. Zsoltika, némi kis ijedtséget leszámítva a pofikájáról pont ilyen helyeske mint az én Gézám az ő apukája. Zsoltika már kisbabának is pont ilyen édes volt. Majd felteszem a hathónapos kis meztelen képét neki ahogy gügyög az asztalon hason. Igen kábé hat hónapja, hogy Gézám lefotózta…..persze a kis szakálla nem látszik nekije rendesen, mert ugye hason feküdt a csöppem.

  5. Én befizettem az évi több mint százezres tagdijat a DJ lemezszövetségbe aminek véletlen DJ Jeszi az elnöke, és azota nyugtom van. De a haverom nem akar az istennek se tag lenni, mondván a pénzéért nem kap semmit, most öt téritik meg razziákkal…

  6. tech.porszívó: annyira nem reménytelen az ügy, az említett lóalkatrész azért meglesz, annyira nem szegény az eklézsia…. na meg ígérni minden kötelezettség nélkül, az nagyon megy.
    Sokat kell még szívnod fiam amíg öreg porszívó leszel” a csüggedésedet ne veszítsd el, meg a humorérzékedet, akkor könnyebben “megyünk át az életen”……