Vicces kedvükben is voltak néha

Tovább dagad a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. parkolóellenőreinek botránya: szerda reggel újabb videofelvételek kerültek elő, amelyeken tisztán kivehető, hogy parkolóőrök fehér festékkel parkolóhelyeket festenek fel járdákra és házfalakra.

Így kerülhetett mikuláscsomag három budapesti nagyáruház bevásárlókocsijaira és az Erzsébet téren a falat támasztó fiatalokra is. Az egyik őr megtévesztő jelleggel egy jókora ugróiskolát is felfestett a Hősök terére, amelyen mindenkit megbírságoltak saját zsebre, aki parkolójegy nélkül szökdécselt.

A legmeglepőbb azonban az a focipálya az Andrássy úton, amelynek szélein állandóan tartózkodtak parkolóőrök, és nemcsak akkor bírságoltak, ha az autós nem fizetett, de befújták azt is, ha valamely jármű lesre hajtott, vagy a piros lámpánál nem szabályos középkezdéssel indult el. A nyomozás már folyik ismeretlen tettesek ellen, az ugróiskolához pedig ingyen dobókavicsot ad a Parkolási Kft.

8 KOMMENT

  1. Parkolóőrök a tisztességes parkolásért KHT. közleménye:
    Hamarosan elkezdjük ásni a mélygarázst is. A falába sarkatát betonozzuk, mer mint tudjuk, asszony köll a házba.

  2. Na de mivel a mélygarázsnak is legalább négy s a r k a van ezért még három ajánlatot kérünk a másik három női hölgy személyére, Licit indul……Jelige: “lesz még több mélygarázs is Budán…..”