Tegnapi, Önmagához képest is gyengült a forint című cikkünkben tévedésből a tényeknek megfelelően állítottuk, miszerint Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter azt állította “[a] tárgyalások nem megszakadtak, csupán ősztől folytatják az EU és az IMF illetékeseivel“. Az érintettektől elnézést kérünk.

Szerkesztőségünk a jövőben is arra törekszik, hogy a valóságnak nem megfelelő, de mégis igaz hírekkel szórakoztassa a kedves látogatókat, nehogy a valós tényközlés gyanújába keveredjünk. A devizahitelesektől külön is elnézést kérünk, akik cikkünk alapján tréfának vélték a miniszteri nyilatkozatot és a forint erősödésében bíztak.

5 KOMMENT

  1. a hír hallatán feltűntek a forintárus arabok a metróban. tizet adnak ötért.

    nem mellesleg: az egész devizahitellófasz csak egy ócska nagy humbug! egyáltalán nem létezik semmiféle deviza, se frank, se euró, se japán jen. a bibliában erről egy kurva kukkot sem írnak, sőt szent istván intelmei között sem szerepel egyik sem.

    szóval ez egy ilyen globalista átkúrás, minden devizahiteles nyugodjon meg: nem tartozik senkinek sem, főleg olyan nem létező pénzben, mint a frank. igaz cserébe a nem létező devizából vett lakás is csak egy esőálló hologramm, erről szent istván is intelmezett irma hercegnek.

    a világ egyetlen igazi pénze a forint (ezért is tud önmagához képest gyengülni), a zsidók is forintért vesznek olajat az araboktól (ezért olyan gyengék az arabok), és csákk norrisz is forintért veszi a pacalt a sarki hentesnél (ezért olyan erős a csakknorrisz).

  2. pff, én meg minden devizahiteles ismerősömet felhívtam, hogy itt a kánaán. most meg Ildi néni szerint nincs is devizahitel. na most jól összezavartatok 🙁