Szürkül a forintzóna felett az ég

Nyugat-Európán már végigsöpört, és hétvégére várhatóan hazánkat is eléri az a hidegfront, amely sorra gyengítette az európai valutákat, és várhatóan a forintra is kedvezőtlen hatással lesz.

Eleinte a Dunántúlon fog megnövekedni a svájci frank a forinthoz képest, szórványosan lakáshitel-törlesztőrészlet emelkedésre és lízing-gépjárművek visszaadására kell számítani. Szombatra az Alföldön másodfokú riasztást adhat ki a Magyar Nemzeti Bank, északon, észak-nyugaton és a főváros környékén pedig heves valutaváltás várható. Csapadék elszórtan várható, Kelet-magyarországi fellépésén a Bódi-család az Aranyesőt fogja énekelni.

A frontérzékenyek készüljenek, mert a felettünk átvonuló front gyengítheti a befektetési kedvet. A betegek forduljanak szakemberhez a piaci prognózis felállításához.

2 KOMMENT

  1. így jön létre az önbeteljesítő jóslat, már kósa és szííjj ártó is megmondta csőd van babám!
    Most már csak a bódi -bódult család segíthet, valami aranyeső-csináló nótával, ha lehet akkor dollárban és svájci frankban hulljon reánk, de legalábbis svácisapkában vagy svájcibicskában ami jól jöhet egy harakirihez….