Emberkereskedőkre csapott le a Rendőrség a Vaterán. A bűnbanda vietnámi, thai és afgán rabszolgákat értékesített az árverési oldalon, akik gyakran villámliciten keltek el. Erős a gyanú, hogy számos tinédzser együttes tagjaira is így tettek szert menedzsereik.

A BNF együttes egyik mongol származású tagját, Batot is a Vaterán értékesíthették a csapat menedzserének – szivárgott ki a rendőrségtől. Nem tudják egyelőre, hogy a bűnbandának Hien, az ismert Megasztár szereplő szülei is tagjai lehettek-e, de erős a gyanú, hogy a popegyüttesek tagjait ők töltötték fel az oldalra. Az embertelen rabszolga kereskedelemben résztvevők ugyanakkor remek oldalnak nevezték a Vaterát, hiszen a rabszolgák mellett gyakran a kerti szerszámokat is meg tudták vásárolni olcsón a praktikus és megbízható oldal segítségével.

Mi is találtunk egy jó ajánlatot

Volt olyan, hogy este felmentem böngészni, reggelre pedig egy komplett ültetvényem volt, rabszolgákkal együtt, házhoz szállítva.” – újságolta büszkén egy magát Uncle Tom’s Owner néven regisztráló vadkender termelő. A rendőrség nagy erőkkel folytatja a nyomozást, amiben nagy segítséget jelentenek az oldalon vásárolt, nyomozati tapasztalattal is rendelkező afgánok.

8 KOMMENT

  1. Hát ez nem igaz, ilyen lehetőségek vannak, én meg az öreg kapával (meg egy kendermagossal) magam kapirgálok a kiskertben. Na majdnem eldumáltam, hogy a kendert kapirgálom, pedig még csak a talajt készítem elő Ho Shi Hol Vagy bérlőmnek, azt mondta jobb idők jönnek eztán, a bérletet is kamatostól fizeti meg, na majd meglátjuk

  2. Végre! Végre egész embert is lehet venni, f¤sz kivolt már, h csak alkatrészenként lehetett korábban. Kinek van ideje manapság szervekből összelegózni egy jó rabszolgát?
    Vatera FTW!