Történek már tragédiák faluban

Egy Pilisapostag méretű és formájú meteorit tart Pilisapostag felé.” – erősítették meg helyi csillagászok. Szakértők szerint csupán véletlen egybeesésről van szó, a forráshiányos település polgármestere azonban a kormány alantas húzásáról beszél, amelynek célja a negatív mérlegű önkormányzatok megsemmisítése.

Kérem, vajon hányszor fordult elő az utóbbi ötmilliárd évben, hogy egy településbe pont egy településnyi meteorit csapódjon be?” – tette fel a kérdést rögtönzött sajtótájékoztatóján Paleolit Péter polgármester, amelyet a Pilisapostag vége tábla előtt rendezett stílszerűen. Mivel a kérdést költőinek szánta, így válasz sem érkezett rá.

A település lakói is elégedetlenek azonban a kialakult helyzettel, tudtuk meg, hiszen sokuknak háza, termőföldje, családja van a településen, így nem szívesen látná hamuvá porladni őket.

A lakosok többsége a kormánytól várja a megoldást, védművek kialakítása, esetleg egy atomrakéta támadás keretében az aszteroida ellen, ám a helyi boltos meglátása szerint „Akkor menekülhetünk meg, ha majd fekete miniszterelnöke lesz Magyarországnak, mint a Deep Impactben Amerikának. Egyszóval soha.” A Civilek a Meteorok Ellen Szövetség és az ÖNKIHI Önkormányzatok Szövetsége is tiltakozott a diszkriminatív becsapódás ellen, ám mindkét szervezet képviselői a kormányt gyanítják az események hátterében.

A Célpont stábja is a helyszínre érkezett, ám őket elzavarták, azzal a felkiáltással, hogy mi vagyunk a célpont, nem maguk! Így egyelőre várni kell a teljes tényfeltárással. Addig is a községben  megkezdődött egy szeptember 4-i Világvége fesztivál szervezése, amelytől jelentős bevételeket várnak a község vezetői.

8 KOMMENT

  1. Na most aki figyeli a híreket, azoknak ez nem újság ugye… már amikor a szomáliai kalózok elfoglalták az ürállomást, lehetett tudni, hogy valami készül. Mint a képen is látható, ledobták azűrből a földönkívüli asszonyt felderítési céllal aki egy darabig kóválygott Pesten de nem lelte honát. a kezében levő tányérantennával adja a jelzéseket pilisakármi területéről, hogy : ide, ide. Hogy oszt a szomáliak gyünnek e vagy 178 nősülnivágyó talpig /főleg a talpán/ úriember aki földönkívüli asszonyt az operabálba is elhurcolja? még nem eldöntött dolog Pilisapostagiaknak nem a meteorbecsapódástól kell tartaniuk, a képen látható sokkal nagyobb veszély fenyegeti őket

  2. Félreértés az egész.
    A képen a képen a Tünci-naptár szeptemberi lapja látható, amit Pilisapostagon fotóckodtak, mint
    tuggyukugye :))
    No ebből következtettek szegény meteorológusok és a csillagászok – tévesen ! – hogy a település
    szeptemberben elpusztul.
    A polgármestertől kapott titkos info:
    Tüncikét ezzel az álhírrel akarták kitiltani a településről,
    mert oda akart férjhezmenni! Ebben a ruhában járt-kelt, kínálgatta a falu férfilakosságát az étkeivel,
    a kezében látható varázsvesszőt suhogtatta feléjök.
    Hát emiatt köllött nékik nagysürgősen kitalálni az égbőljövő pusztulást, no, csak így ennyi vót.

  3. Piszematyi! majd kapsz te bejött egy Lőrincze Lajos formátumú helyesírás ellenőrző program /Holly Wood álnéven / már a frankalapú oldalon jár , na ha megláti a fenti kommentedet lesz nemulass lehet, hogy a hatodik-hetedik osztályt augusztusban megismételteti veled, sőt még napközis is leszel!