A napba nézni sem ajánlott, agykárosodást okozhat

Eddig sosem látott, platina fokozatú hőségriadót vezetett be az ÁNTSZ. A platina fokozatnál senkinek sem javasolják, hogy elhagyja lakását, a munkavállalókat folyamatosan locsolni kell és a közhivatalokban lehetségessé válik a vietnami papucs és a fecske/bikini viselése. A meteorológusokat egy titkos bunkerbe szállítják, hogy túléljék a kánikulát.

Hölgyeim  és Uraim!” – kezdte remegő hangon az OMSZ Igen Súlyos Időjárási Helyzeteket Kezelő meteorológusa, majd eszméletét vesztette. Így a bejelentésen részt vevő újságírók szétkapkodták a véletlenül az asztalon hagyott – nem hivatalos – közleményeket, majd magára hagyták a magatehetetlen időjóst. A közlemény szerint „Itt a vég, mindenki meneküljön, el fogunk pusztulni, megsülünk, mint egy kurva tojás.

A kudarcba fulladt sajtóesemény után elektronikus úton juttatta el hozzánk a bevezetőben ismertetett platina fokozatú hőségriadóról szóló, immáron hivatalos közleményét az OMSZ. Eszerint naponta 25-30 liter folyadékot kell fogyasztani a kiszáradás megelőzésére, és nem tanácsos hazánk területén tartózkodni egyáltalán. 18 éven aluliakat és felülieket egyaránt arra kérik, hogy ne nézzék közelről a napon elevenen elégőket, mert maradandó pszichés károsodást okozhat.

22 KOMMENT

  1. úristeeeeen {pánik-pánik-pánik} meneküljüüüünk!!!
    Még azt akarom megtudni, ki vagy mi halványítja el a napsugarakat a képen? nem lehet ránézni, olyan vakítóóó… 🙂
    akkor ez már a 2012? Éppen ma? Basszus, akkor hétfőre kár volt szabit kiírni.

  2. Tudtam hogy a Fidesz elhozza a Kánaánt, mégiscsak lesz magyar narancs, de még banán is ebben a banánrohasztó melegben.
    De megint csak a sok majom jár jól a Parlamentben, szerintem direkt csinálták ezt a hőséget!

  3. na akkor a továbbiakban nem szorulunk import /ipari/ banánra, és milyen szépen egybeesik a másik intézkedéssel miszerint a minisztériumokban engedélyezték a hőségre való tekintettel a bikinit/fecske fürdőnacit és a vietnámi papucsot. Most kellene megvitatni a itás kérdéseket a Dobi-Hoffman(n) párossal és megnézni hogy áll a a lábukon a vietnámi papucs, egyebekről nem szólva, vajon a bikinit vagy az fecske nacit választják ők ketten?! de szép idők jöttek el….

  4. Nostradamus is megjövendölte: “Megsül minden rohadék, az Úr pedig majd kiválogatja vala a pernyéből az Igazakat!”

    Akinek mázlija van az hamar pokolra jut, ott jelenleg 6-8 fokkal hűvösebb van, mint idefent.
    Köcsög majákok miatt van egyébként az egész, meg a patakiattila is sámánkodott valami, csak valszeg elkúrta.

    A Holnapután című film készítőinek meg üzenem: kaktusz a valaguk likjába!

  5. Ildikémédes!
    pataki attika pécsett nyomatta a kultúrát, szó szerint underground stilusban megtekinthető a gusztustalan állat a YouTubeon na de már – mint nyilatkozta, – a gyereke is energiával gyógyít…nem esett messze a fájától. lehet hogy a hőség (hőhullám) vagy a klimax tett be neki!
    Na én mentettem el egy kis Hernád vizet amikor annyi jött, így én (egy pár jó emberemmel) megúszom a felperzselést, szívesen látunk a szigetünkön: Bélanénéd

  6. Mátyásom, azért gondolkodj el kicsikét…. vietnámi papucs… na meg fecskefürdőnaci? és amikor beslattyogsz “A” Hivatalba Dobi Ági meg üldögel bikinibe?!!! kis elégedetlen!

  7. Bélus!
    Rogántóni fejét látom csak, nem tudod, lejjeb miben van ?
    Egy szál papucs ? Meg a megivott 25 lityi víz…(és alatta tócsa:))
    Azé’ jót röhögnék, most Viktorvezérünk fürdőnaciban áll a sámlin a mikrofon előtt 🙂

  8. Na azért sikerült felkelteni a figyelmedet, jó helyre fordultál Mátyásom a kérdéseddel, én vagyok Toncsinak is a stylisttya vagy milye.
    Nos, egy pofás inggallért sikerült áthúznunk a fején amit egy 2:1 / többfunkciós / nyakkendődarabbal sikerült a nyakához rögzíteni. A nyakkendő egy kicsit hosszabb az átlagosnál, így biztosan rögzíti a fecskefürdőnacit Tóni alfeléhez, ha a kis “Fecske” márkáju hivatali úszónaci fáradt gumija bemondaná az unalmast. Mégse állhat “Alul semmi” stilusban a hivatali beosztottjai előtt.Így ha Tv nyilatkozatot ad, akkor is OK. ha meg csak úgy üldögél a kis íróasztalánál, hát akkor is minden rendicsek. Ha marad kis szabadidőm bevállalak Téged is, hogy kicsikét felturbózzam a ruhatárad a’la Rogán, Érdekel?

  9. ez az egész az izraeli kémrepülők miatt van és he ezt nem veszitek észre, biz’ nem is vagytok igaz szittya magyar leányok és legények
    most bezzeg jól jönnének a gárdisták, hogy a sok sötét tag árnyékba borítsa kicsiny hazánkat

  10. már béborítottaák,/sötétbe/ most valami ponyvát feszíthetnének ki az égre, mert az alapszabályukban környezetvédelem is szerepel, így kutyakötelességük a sztartoszféráig felpattanni és elrendezni a védőernyőt szólj nekik kupak haver! Legalább a Napot lökjék kicsit arrébb…

  11. Bélanénémasszony!
    Az én betyáros öltözetem így jó, ahogy van, ezen csak rontani lehet :))
    A rogánmódi meg nem az esetem (ő se), még ha gyémántfokozatú lenne a hőség, akkor se .
    És mondd, magad gyömöszkölöd a nyakkendőket a fürdőfecskékbe, oda, bele, nekik ?:))

    Sörkupak a gonosz!
    Sokminden van a repülök miatt, a kémek miatt, az izraeliek miatt.
    Ahogy mondod fiam, az árnyék is.

  12. hát a napot úgy sem szeretik, mert az is valami sárga bevándorló és elveszi a munkát az ősi magyar nyárcsináló sámánok elől. beszélek velük, meg arra azért figyelniük kell, nehogy a szlovákoknak meg a románoknak is árnyékot csináljanak. gondolj csak bele, a szép magyar árnyék átnyúlik a szomszédos országokba, pfujj mocskos trianon

  13. ez jelentheti azt hogy ügyesek, de szerintem sajnos inkább azt, hogy elég sokan vannak….mármint Nap-lopók meglátom holnap, visszakerül e a helyére, ha nem akkor tudom hol keressem…
    Mátyásom én csak megmondom Toncsinak mit-hogyan, tevőlegesen /érted??!!!/ nem veszek részt az öltöztetésében, erre vannak a segédeim. Különben ha hasonló öltözéket szeretnél: a nyakkendő nem otromba módon begyömöszölésre kerül a kis alsóba, hanem úri módon a nyakkendő és a kis úszónaci gumija van összekötve, emígyen megvédve viselőjét a kínos jelenetektől, teszem azt kiderülhet, hogy valaki trans-szibériai vonattal jár pl. na nem tónika de akárki is lehet. hát ennyi.