Nem először mutatott világbajnok teljesítményt

Meglepő döntést hozott a FIFA tegnap, ugyanis az egykori kultikus akciósztárt választották a dél-afrikai labdarúgó-vb aranylabdásának.

Úgy három nappal ezelőtt Chuck megjelent mindannyiunk előtt (a FIFA vezetősége – a szerk.) egy időben, és elég fenyegetően megkérdezte: Ugye tudod, hogy ki a legjobb? Először valami dél-afrikai étel miatti rosszulléttel magyaráztam a jelenséget, de másnap mindenki ugyanezt az élményt mesélte. Nem tehettünk mást.” – mesélte a megrendült Sepp Blatter, a FIFA elnöke.

Valami hasonlóra számított a jelöltek listáján második-harmadik Diego Forlán és Xavi Hernández is. Elmondásuk szerint már az is nagyon furcsa volt, amikor az elődöntők előtt személyesen megkereste őket Nelson Mandela azzal, hogy mit szólnának egy 48 órás Steven Seagal-maratonhoz.

A díjat, Carles Puyol távollétében, Balázs Pali adta át a svájci Lausanne-ban.

11 KOMMENT

  1. Úgy tudom a meccset -ahol CsakNorisz focizott- lefújták, gól nem született. Sajnos a kezdőrúgás után a labdát killőte a stadionból véletlenül. a Proxima Centauri felé látták repüni, le is fotózta egy szonda. Kár, pedig megnéztem volna a forgórúgós szerelését.

  2. ez a hír egyáltalán nem meglepő. Viszont:

    Tisztelt Hírcsárda munkatársak!

    Kérem a híreket helyesen és pontosan leközölni!

    Ismertetem a teljes igazságot:

    Chuck Norris valóban aranylabdás lett. Ez igaz. De ez csak féligazság, félinformáció. A vb-t valójában Chuck Norris csapata nyerte meg amiben (mily meglepő?!) csak ő játszik egyedül és mit ad isten ő a csapat edzője is. Nos miután a fifa szabályai egyértelműen kimondják, hogy egy csapatnak 11 játékosból kell minimum állnia ezért a trófeát elvették Chuck Norristól. A Fifa elnökéről, Sepp Blatter úrról azóta nincs információnk mióta kimondta ezt az “ítéletet”… egyesek azt rebesgetik, hogy elhunyt. Állítólag egy ismeretlen férfi hozzávágta a saját johannesburgi vikkendházát.

  3. Chuck Norris tényleg a gondolataival irányítja a labdát és bizony tényleg kirepítette a világűrbe de csak azért mert a mifelénk a Proxima Centauritól 4-5 fényévre van a szülőbolygóm és azon épp a GB (galaxis bajnokság) első meccsét játszották. Ahol hirtelen feltűnt egy gömb alakú tárgy amely számításaink és méréseink eredményeként CSAK egy helyről származhatott. Én szerencsére a kibernetikus tévéről néztem ami egy másik bolygóról, ugyanis a labda felszínre érkezésekor felrobbant az egész stadion és (földi mértékkel számítva) 150 kilométeren belül gyakorlatilag minden elpusztult.
    Csak egy kapu maradt meg amiben egy labdát találtak. Hogy azt hogyan maradt egyben rejtély.
    A lényeg az, hogy a bírák itt is Chuck Norrist ítéltk a legjobb játékosnak, habár minden más játékos feldobta mind a két lábát.

  4. Chuck Norris tényleg a gondolataival irányítja a labdát és bizony tényleg kirepítette a világűrbe de csak azért mert a mifelénk a Proxima Centauritól 4-5 fényévre van a szülőbolygóm és azon épp a GB (galaxis bajnokság) első meccsét játszották. Ahol hirtelen feltűnt egy gömb alakú tárgy amely számításaink és méréseink eredményeként CSAK egy helyről származhatott. Én szerencsére a kibernetikus tévéről néztem egy másik bolygóról, ugyanis a labda felszínre érkezésekor felrobbant az egész stadion és (földi mértékkel számítva) 150 kilométeren belül gyakorlatilag minden elpusztult.
    Csak egy kapu maradt meg amiben egy labdát találtak. Hogy azt hogyan maradt egyben rejtély.
    A lényeg az, hogy a bírák itt is Chuck Norrist ítéltk a legjobb játékosnak, habár minden más játékos feldobta mind a két lábát.

  5. U.I.: Most a Földön vagyok és vuvuzelákat kereső szondákkal összeszedünk minden vuvzelát, és azokból fogunk a régi stadion helyére egy Chuck Norris emlékoszlopot állítani!