Lehet, hogy egy valóság-show kedvéért egy trópusi szigetre is kiköltöznek majd

Az elmúlt idők szomorú eseményeivel indokolja a két színész és Choli bácsi döntését. „Ilyen magas üzemanyag ár mellett nem érte volna meg a bulvársajtónak tudósítani rólunk, kénytelenek voltunk lépni.” – ismerte el Claudia.

Egy háztartásban folytatjuk mindhárman, igen… Köszönjük a Blikk főszerkesztőjének a tanácsot, így három családból egy lesz.” – erősítette meg a könnyeivel küszködő Choli bácsi. „Az új házban interjú szobát és közvetítő fülkéket helyezünk el, így a bulvársajtónak is könnyebb lesz a dolga, a mai üzemanyag árak mellett megértem, ha már nem akarnak három helyre rohangálni.” – erősítette meg szintén a hírt Gesztesi Károly.

A bulvársajtó az utóbbi időben legtöbbet szereplő sztárhármasa esetében még az sem kizárt, hogy a Ringier külön magazint indít számukra, Choli Joker címmel, amelyben folyamatosan csak hármójuk ügyes-bajos dolgaival foglalkoznának, gyakran a valóságról sem megfeledkezve.

4 KOMMENT

  1. Hááát, én még odaköltöztetném az Andrást is, autóStohl. Meg a gernyóarcú máriját, Kiteszel tündét, és a magyar “celebek” összes Blikkes címlaposát…
    Utána gyűjtést szerveznék nekik.
    Én adnék ~20 l gázolajat, meg gyufát.

  2. remélem a házuk teteje valami éghető anyagból lesz, ne kelljen már sokat bajlódni ha valaki esetleg rájuk gyújtaná. az ilyen napkollektoros szarok elég nehez égnek, meg rohadt büdösek is.
    hajdupeti miért nem megy oda? egy seggfejjel több vagy kevesebb az már nem mindegy? vihetné a szarkatát is, de azt azért nem kellene beengedni a házba, legelésszen csak az udvaron.