Meg kell újulni, ez kétségtelen

Miután Orbán Viktor és Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója megegyeztek egy jövőbeni futballtámogatási tervezetről, a miniszterelnök szerint a külsőségeiben is meg kell újulni a focinak. Ezért is találkozott a hétvégén több, vezető magyar divattervezővel.

Náray Tamás, Zoób Kati, Léber Barbara valamint Sándor Szandra (a.k.a Nanushka) vett részt azon a kerekasztal beszélgetésen, amelynek lényege az volt, hogyan lehetne exkluzív, magyar tervezésű és kivitelezésű ruhákba öltöztetni a magyar válogatottat. Ezzel nem csak a magyar divatmogulok jutnának több megrendeléshez, hanem a magyar válogatott is büszkén, emelt fejjel lépne pályára.

A szakmai egyeztetés arra a döntésre jutott, hogy magyar tervezők magyar konfekciómárkáknak terveznek majd: Náray Tamás tervezi majd a csapat Griff márkájú mezét, Léber Barbara a Budmil-nadrágokról gondoskodik, az Aranypók-harisnyát Nanushka veszi gondjaiba, Zoób Kati pedig a Buffalo-cipők külsejét teszi igazán exkluzívvá. A stoplikról a leukémiás futballdrukkerek kedvenc márkája, a Warrior gondoskodik majd.

12 KOMMENT

  1. Na most aztán már elég legyen Nárai Úr!
    Miféle griff madaras (jel)mez?????!!!!!
    Turul, turul, turul! hogy a fene egye meg, hát gondolkodjon már az ősmagyar fejével, a hét /vezér/- meg a nyolcszázát neki!
    Hát kell ez nekem ebben a hőségben ennyire felhúzni magam, na most tök odavagyok, belökök egy sört, de nem ám szlovákot, magyar gyomorba magyar sört, ha lehetne kérnem jegyezzétek már meg!

  2. Az éjszakába nyúló tárgyalások során , – mint fentebb látható – igazi menő magyar márkák közül
    választottunk.
    Náray Tamáska borzasztóan szerette volna rózsaszínbe öltöztetni a fiúkat,de a kormány így megvonta volna a támogatását. Pedig ezeket nyújtotta be referenciaként, amiket érthetetlen módon
    leszavaztak :
    http://barikad.hu/node/57073

  3. Támadt más ötletem is, honosítsuk a következő játékosokat: Müller, Forlan, Buffon, Chiellini, C.Ronaldo, Messi, Puyol, David Villa, Sneijder, Van Persie, Lampard, J.Zanetti és még néhány hozzuk hasonlót, fogadjunk tutti siker lenne!

  4. A csárdásos betyáros hétszázát neki!
    Betyárfiuk, amiért vasárnap van, azért nektek nem kell lazázni! Még a kalendáriomot sem frissítettétek, a Mimic napja még csak rendben van, na de az nem igaz, hogy 100 éve nem volt július 11, mert csak a “régi” tegnapi historiákat említi a kalendáriom, Nem tudom ki a főbetyár, de ne hagyjátok senyvedni a jó népet, valami kell a hőség ellen!
    Munkára fel, mert bevizsgáltatom a szervereteket oszt nézhettek!
    Na csók? béla nénitek

  5. Magyarországra Magyar embereknek Magyar VB-t!!!
    Mit érdekelnek a mindenféle népségek, nekünk az nem kő’!
    Hajrá Magyarország! Hajrá kifüggesztés! Pfújj idézőjelek!
    🙂

  6. Á, képesek lennénk még magunktól is kikapni, ki a fene nyerné a “Magyar VB-t.” a focistákat kéne kifüggeszteni amíg meg nem ígérik, hogy megpróbálják a labdát is megtalálni a pályán,nem csak a másik sípcsontját, különben is kell valami a nyalatkozat másik oldalára egyik oldalon a szíjj ártó origamiból, másik oldalon egy szedettvedett magyar válogatott, na de kiből szednénk-vennénk??!
    Kénytelen voltam idézőjelet kirakni, remélem az MLSZ nem kér helyreigazítást, hogy rosszul tudjuk, nincs Magyar VB