Elemében van

A Navracsics Tibor vezette Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban egy sajnálatos síbaleset miatt megüresedett államtitkári pozíciót kapta meg a Kádár-kormány egykori belügyminisztere.

Megkérdeztük a minisztérium sajtóosztályát, hogyan kaphat munkát egy vitatott előéletű politikus, de azt a választ kaptuk, hogy Biszku Béla önéletrajzát egy internetes állásközvetítő oldal keresője dobta ki, amikor alkalmas embert kerestek a pozícióra.

Nemrég szerepeltem egy dokumentumfilmben, ami híres falumbeliekről szólt. Ettől úgy érzem új erőre kaptam, feltöltöttem az életrajzomat, és mivel tudok egysmást, biztos, hogy jó hasznomat veszik majd az új kormányban.” – nyilatkozta lapunknak az eddig nyugdíjas éveit töltő politikus.

A korát meghazudtoló energikus Biszku Bélától így az sem meglepő, hogy a színészkedés is belefér az idejébe. Ugyanis szerepet kapott a népszerű Barátok közt című sorozatban, ahol ő lesz Laci bácsi, Magdi anyus bátyja, aki évtizedekig eltűnt, majd húga halálának hírére tér vissza a Kós Károly térre.

8 KOMMENT

  1. Ildi néni! Ha szabad felhívnom kedves figyelmedet: ne csak Béla bácsizzál, hanem Béla nénizzél is kicsikét
    Ha nem vennéd észre most a Bélákok ideje jött el, Béla bácsi bevonzza Béla nénit is, még nem árulhatom el milyen pozícióba, de már van egy-két felkérésem…..