Gyerekekre nem veszélyes

Megosztja a közvéleményt az immáron sokadjára megrendezett Budapesti Homárfesztivál. Míg a vegetáriánusok szerint el kéne takarodniuk, a közvélemény nagy része úgy véli: amíg őt nem kényszerítik, addig nincs baja a jelenséggel.

“A világ minden részéről érkeznek ide homárok, és a legnagyobbakat itt lehet látni Kelet-Európában” – büszkélkedett a Tengeri Misszió vezetője, az éves jelmezes homárfelvonulás főszervezője. Mint elmondta, a homár általában kevesek által szeretett, de sokak által megtűrt jelenség Magyarországon. “Sokan féltek attól, hogy a fesztivált megtámadják a vegetáriánusok, és sok étteremnek le is kellett vennie a táblát, amelyen a rendezvényt hirdették” – sorolta a főszervező.

Aggodalma sajnos nem alaptalan. „Homárnak lenni bűn” – hirdette óriásplakátjain a Nemzetközi Cápaszövetség, melynek szimpatizánsai két esetben is megütköztek a fesztivál résztvevőivel, sőt, a szervezők állítása szerint egyes rendőrök szolgálati alapelveiket félretéve egyenesen az állatkerti Zsiráf Napokhoz hasonlították a rendezvényt.

„Semmi bajom a homárokkal, vannak barátaim, akik pedig egyenesen imádják őket” – nyilatkozta a fesztivál körüli indulatokkal kapcsolatban Rogán Antal V. kerületi polgármester. A Fidesz prominense ugyanakkor hozzátette: jó lenne, ha mindenki csak otthon vállalná fel ezt a dolgot, mert mindenki tudja, hogy nincs jobb étel a mangalica-tepertőnél.

36 KOMMENT

  1. Leírom, mit nyilatkoztam valójában :
    Semmi bajom a homárokkal, vannak barátaim!!!

    Kész, eddig tartott a nyilatkozat és ez az igazság.Klasszikusokat meg tessék pontosan idézni, jó?

  2. Én meg ugy vettem észre hogy csak a nép buta része utálja a homárokat. Pl egyik haverom is homár lett és a jobbikos haverja elfogadta de amugy meg köpködi öket:) Ki érti ezt? Ja és a homárok sose dobálnak, köpködnek, uszitanak, vernek, ütnek, verbálisan aláznak cápákat. Aki pedig nem szereti a Mauóónika-showt az kapcsoljon át! Akinek van füle az hallja meg! (T.i.:akit taszitanak az ne menjen a környékre) Bár nem értem hogy vannak helyek ahol a homárünnep a cápák által is látogatott buli…ide sajnos még idő kell a félelmek leküzdéséhez ala TömjénZsolt és barátai.

  3. Mi akkor homárkodunk, amikor akarunk, világos ?
    A gyerekeiteket is homárosítjuk, az a terv , A TERV ! ,
    hogy az egész FÖLD homárlakott legyen!

    1. megengedett
    2, támogatott
    3. kötelező
    ebben a sorrendben tervezzük a homárosítást, akinek nem tetszik, el lehet költözni…..
    Nem veszitek észre, hogy bekaptátok a tervünket ? .)))

  4. ViZion:

    Édes vagy, hogy mellénk állsz, találkozunk a fasztiválon DDD
    A tündi kis tangádban gyere DDD

    Kiszivárgott, kormányközeli info:
    jövőre kötelező lesz a résztvétel azoknak, akik idén már támogatnak !

  5. Zacsika! Itt buzi bélanéni!
    A heterókat ki kérdezi meg, hogy mit művelnek az ágyban???!!!!! Neked mi közöd hozzá, hogy két pasas van e együtt, vagy két nő, vagy egy nő egy pasi, nem ez a vízválasztó, sőt ez egy ronda begyöpösödött nézet, mindenki azt csinál a hálószobájában amit akar, nem kukkolnék sehol, mindenki ízlése és beállítottsága szerint intézze a szexuális életét és ehhez tényleg senkinek semmi köze!!!!!
    Na és pacsika a zacsikádra, attól, akitől szeretnéd!
    üdv: béla néni, aki se buzi se leszbi, de ember és hagy élni mindenkit

  6. Lassan ciki lesz ha az ember nem homár, éljenek a homárok is csak éppen ne legyen büszkék arra, hogy beteg, abnormális, torzszülöttek, a segglyuk arra való, hogy azon szarjál vagy rosszabb esetben fossál. mi jöhet még? Pedofil felvonulás, esetleg zoofil és nekrofil? rózsaszín háromszöget minden homárnak. Amúgy mi ez ha nem provokálás, mikor olyan feliratokkal vonaglanak a betegek, hogy Jézus buzi volt meg stb… menjenek a sivatagba felvonulni

  7. Lester87: bizony, éljenek a homárok, csak ne vonagoljanak fölfele. Esetleg beterelném őket a parlamentbe, és ott a többi mókának is hódolhatnának, amit felsoroltál…
    béla néni, Te nem vagy homár? Akkor jól megvezetős álneved van. 🙂

  8. Annyira szomorú, ha egy politikus úgy gondolja, hogy a homárságot csak otthon kell vállalni! Neki kéne a legjobban tudni (hiszen cápasága ellenére ő hivatott a homároknak is megfelelő életteret biztosítani), hogy a homárság nem a négy fal közé való. Az, hogy mit csinál egymással két homár vagy két cápa intim pillanataiban, az igen. De az, hogy egy homárnak ne kelljen cápának kinéznie ahhoz, hogy ne essen bántódása, vagy az, hogy a homárok gyerekei is (jog)biztonságban nőhessenek fel, nos, ez a cápa és a magukat cápának mutató homár képviselők felelőssége, elvégre ők vezetik ezt az Óceánt, vagy mi, felelősek annak minden teremtményéért!

  9. Homárné:
    Édesem, te mi vagy ( buzi-e vagy ? :)), fiúka vagy, vagy nő ( fuj) vagy ?
    Nekünk homároknak csak azóta jut eszünkbe , hogy homárnénk legyen “hivatalosan”,
    amióta hál’ isten ilyen remek libsi megengedés van . ( Mondtam, jövőre , már kötelező lesz !)
    Azelőtt se bújkáltunk, mindenki leszarta, mit csinálunk, de amióta remek, csókosrafestett
    szácskánkkal, cuki kis rózsaszin tangácskánkban , rendőri segítség mellett ! dőzsölhetünk
    a fasztiváljainkon, szupi életünk van !
    Csak annyit kell nyiffantanunk : jaj, üldöznek! – és máris a fél ország kér bocsánatot hahahehe!
    Édi kis Gyurcsányferkó is kintvolt a fasztiválon.
    Jövőre mind ott lesztek kötelezően, beeeeee !!!!!

  10. Lehet félreérthető voltam, rózsaszín háromszöget csak a vonagló, perverz, provokátor homároknak adnék, hogy a többi mit csinál a saját otthonában az meg nem tartozik senkire, ahogy Homárné írta.
    A normális homárok is utálják szerintem a vonaglókat, ugyanúgy, ahogy a normális tücskök utálják a tücsökbűnözőket, vagy tévednék?

  11. VIZIon drágám te vizionálsz! /megnézném, hogy a VIZ alatt Te mi vagy cápa vagy homár? én nem döntöttem el hogy homár vagyok e vagy cápa, mindig a cseszegetett fajt szeretem erősíteni. elhiheted, hogy a homárok sem jókedvükben választották a homárságot. nagyon őszintén tényleg nem értem, hogy miért zavar az valakit hogy mi történik más hálószobájában. Most nem a provokatív felvonulásra gondolok természetesen szerintem az mindenkit irritál valahol, de hát ez is a célja, bár nem tudom használ e a komolyabb homárrétegnek. Nos ahogy nem érdekel a szomszédasszony és a szomszédember szexuális szokása annyira nem érdekel, ha két pasas vagy két nő csinál akármit, az az ő magánügyük, ha úgy gondolod emiatt, hogy homár vagyok akkor legyen úgy, vállalom szia szívem!

  12. Puszika fiukák , csak most tudtam jönni.
    Huh, de jó meleg nap volt ma!

    Meleg a paplan
    meleg az ágy,
    meleg a szívem,
    meleg a vágy

    Semmi,semmi, csak dudorásztam, na pá !

  13. A mérgelődés rosszat tesz a szívnek, kis drágáim, vigyázzatok az egészségetekre. Cápa, homár, oly mindegy, ha szereti egymást ebben a cintányéros, cudar világban. Húzzad Bélus azt, hogy Szeressük egymást, gyerekek, a szív a legszebb kincs.

  14. Zsoltika Édes, gyere a puszidért, ebbe a hétvégébe minden belefér, mindent tudni akarok, meg egy-két parlamenti folyosópletykát is eldumálhatsz, hamár / helyesen: homárr/ a kormányülésekről megint nem készül hangfelvétel, vagy készül ugyan, de csak felcsúti meghallgatásra.
    jaj de szép is az : Felcsút, a nagycsalád összeül a kis sparhelt mellett és nagy figyelemmel hallgatják aput, ahogy tervezgeti a magyar nép jövőjét, a falon lóg az egybesült magyarság nyilatkozata, hogy szeressük egymást gyerekek…. na most elbőgtem magam a fenébe, na szevasztok

  15. Mitlátokmitlátok?
    Zsoltika, a mi drágánk is itt csárdásozik, egyem azt a ……
    Édikéim, az igazi pletyust én már elkotyogtam, hogy akik ma támogatnak, jövőre KÖTELEZŐEN mind ott lesztek,a fasztiválon, (vagyis : a tagtoborzóinkon, beeee)
    pszt, nem tőlem hallottátok :)))

  16. A homároknak saját problémájuk, hogy nem lájkolják őket mindenhol. Talán nem kellene felvonulgatni és ráerőltetni magukat másokra. Szerintem eddig sem törtek be hozzájuk mikor kormolták egymást a hálószobájukban és ezután sem fognak. Ha valaki azt akarja, hogy a gyereke ne lásson kisminkelt, tangás egymást nyalogató homárokat akkor rejtse el.(bár mindenhol homárok vannak amerre néz az ember). Amúgy semmi bajom a homárokkal, ameddig nem zaklatnak másokat és nem reklámozzák az ízlésficamukat. Ezért szívből kívánom mindenkinek, aki szereti ezen ízeltlábúakat, hogy a gyerekeik legyenek azok, hogy együtt mehessenek a felvonulásra mint egy békés homár család.
    Továbbá jó lenne, ha nemzeti ünnep lenne a Seggből-szájba napja.(dátumot találjanak az aberráltak)
    Sőt minden óvodában melegeket kellene alkalmazni, hogy elfogadják és egymás között tudják elsajátítani a kis ovisok a másság alapjait és jutalmat osztani a meleg diákoknak.

    …Normális országban nem az kellene magyarázni, hogy miért nincsen szűkség melegfelvonulásra…

  17. No, egy-két év, (tán annyi se?), és pl a nekrofilek is külön-jogokat, klubokat, felvonulás (rendőri védelemmel !) követelnek majd.
    Képzeljétek, milyen guszti lesz, amint mindegyik nekros , egy hullát átölelve vonulgat,
    és mi, u.n. normálisak , kussolhatunk csendben, mert az akkori elit már ezeket is sztárolja .

  18. elore szolok veletlenul keveredtem ide.
    elolvastam a “cikket”, aztan beleneztem a kommentekbe.
    na es akkor dontottem ugy hogy irok ide. nem tudom melyikotok gondolja komolyan amit ir, melyikotok csak baromkodik, mindenesetre aki komolyan igy erez kozuletek ahogy itt megnyilvanul, annak csak annyit tudok mondani hogy ha lenne ra szeme mikor visszaolvassa magat hogy raebredjen mennyire beteg es emberiseg ellenes az amit muvel, lehet volna eselye az emberek soraban maradni. de nincsen ra szemetek, attol tartok. nem is akartok, mert nincs indittatas, nem tudjatok mi az hogy moralis, mi az hogy erett felnott viselkedes, a jovo nem elpazarlasa es meg sorolhatnam. csak elbaszni tudjatok az idot, de ezt egy egyszerubb allat is kepes megtenni. hogy a haloszoba mindenkinek a sajat maganszferaja? ki mondta hogy nem? ki beszel itt a szaros maganeleterol barkinek is?? GENETIKA. OROKLESELMELET. remlik valami???
    “homarne” becenevre hallgato akarki az egyik ertelmes hozzaszolasaban emliti a “gyerek” szot. TELJESEN JOGTALANUL. biologia 2. osztaly, ha jol emlekszem: szaporodas. ket him egyednek vagy ket nosteny egyednek NEM LEHET utodja, genetikailag nem kivitelezheto. nem beszelve azokrol akik mar egyikhez sem tartoznak. akkor meg milyen jogon nevelsz (???, ugyan mire neveled?) gyereket! nem is a tied. ne neveld. hagyd hogy neveljek olyanok akik van mit atadjanak. ha egy jo erzesu ember vagy nem mutogatod hogy nem vagy egeszseges. ertheto vagyok?
    tehat nem a szemelyes jogok megsertese itt a gond, hanem az emberi faj fejlodesenek az akadalyozasa, rossz iranyba terelese, a moralis ertekek csorbitasa. es persze en vagyok aki diszkriminal, meg elitel. nem. vedem a jovot. es aki nem ezt teszi, az eladja ugyanazt. mellesleg erdekes azt is megfigyelni, hogy sokan ha nem is ertenek egyet a meleg jarvannyal, de ovatosan fogalmaznak, probalnak nem jogot serteni, mindekozben a melegek a leheto legobszcenabb formakban tarjak elenk azt amire nem is vagyunk kivancsiak. milyen alapon? a nagy uldozes cimen, ha jol sejtem…baromsag.
    ennyi, es most reagalhattok orrba szajba, mert nem fogok erre az oldalra visszajonni megegyszer, az is biztos, lehet szidni is, hozzam nem er el. az emailcimem is csak erre az alkalomra hoztam letre:) vegyetek ugy hogy ez az egeszseges emberek velemenye es ez nem is fog valtozni, vonuljatok amennyit csak akartok.

  19. Név nem számít-nak:
    kár, hogy nem jössz vissza az oldalra vitatkozni, de magánlevelezésben is levitatnám Veled szívesen a témát. Minden viccet, iróniát félretéve, továbbra is kitartok az eredeti véleményem mellett: a felvonulást nem nézném meg semmi pénzért, nagyon nem az én világom, de: elég szerencsétlen kicseszése a sorsnak /nem is eldöntött, hogy van-e genetikai kisiklás vagy pontosan mi okozza/ az adott személlyel szemben, tehát én még pluszban nem cseszegetném. Gondolom Te is a szerencsés többséghez tartozol (én is) ahol jól működik a természet rendje, de ha arra gondolsz hogy Neked milyen borzasztó lenne ha (gondolom srác vagy) ha egy srácot kellene megcsókolnod, nos egy homár úgy van a lányokkal, és ez tényleg nagy kibabrálás a sorstól. És mivel mindenki szeretne valahol egy érzelmileg is teljes életet élni, hát a többi, – természet által elcseszett elcseszett – hasonneműnél keresi az élete kiteljesítését. És közben nem érdeklik a magasztos(?)reprodukciós feladatok amit a természet rárótt, és ezért nem tudom elitélni, szar ügy lehet egyedül élni nos ezt az álláspontot nem tudom elfogadod-e? ha nem akkor örülj, hogy a természet nem tett próbára. Na szia, Te szerencsés, bár az hogy éjjel háromkor a gépnél ülsz nem sok jót jelent, szerintem…..

  20. Hinnyedebajszompödröm! Mi a franc ?
    Bélámasszony te csak ne értsd meg annyira homárékat, saját szememmel láttam a képládámban,
    KIGYÓGYULT volt buzeránsok mesélték, őszintén,
    hogy ezbizony betegség, és örülnek, hogy meggyógyították üket no !
    Ez nem úgy van, hogy egyik szőke, másik barna, és ez úgy van jól,
    hanem ez úgyvan, hogy van egylábú és kétlábú ember, de akkor is a kétlábú a normális, ha elfogadod az egylábú létét,
    teljes joga van, de nehogymán ő legyen a körülajnározott és a mutogatásra jogosult ,
    aztabetyármindenségitneki!!!

    Homárkaédesem:
    télleg kötelező lesz, ahogy írod ?? Aztagubancos, tagtoborzós mindenségit ..!

  21. jaj Matyi, hát még Veled is ennyit köll töszörögnöm!
    Kűdd el ide a képládádat mer az enyém még ilent sose mutatott, mármint hogy ki lehet gyógyúlni belőle, mivel? ráolvasással? Gondolod, hogy a sok szerencsétlennek ez a közmegvetés olyan fene jól esik? szerintem ha lenne gyógymód, mindenki többségi akarna lenni, mert kevésbé macerás.
    Én nem azt mondom, hogy kiemelt bánásmódot érdemelnek, mert olyanok, vagy mások… de! ki a franc vagyok én hogy előírjam, hogy csak a többségi megoldás az egyedül üdvözítő, nagyon őszintén, és most vicc nélkül: én sem szeretném ha nekem valaki előírná mi módon csinálhatom – ahogy jólesik, nemde? ha nekik ez valamitől jobb, az Ő hálószobájukra tartozik. nem érdekel bent mit csinálnak. valamikor még az is erkölcstelennek számított aki nem a misszinárius pózt választotta, oszt látod ma meg mi van?!
    nyílván a felvonulás vagy a provokatív megjelenés egy más tészta, és arra nem mondok igent. de miért leselkedne be valaki az én hálószobámba? mi jogon? érted mit vitatok?! a jogot, hogy mindenki – egy adott normán belül persze – úgy éljen ahogy akar ha ezzel a többieket nem hozza pocsék helyzetbe, zavarba, nem provokál és nem kellemetlenkedik. de csípőből utálni csak azért mert más szexuális alapállása van, hát én nem így működöm.
    többször olvass végig mielőtt valami mérgeset írsz mert egy oldalon állunk csak én kevésbé akarok helyettük dönteni mint sok ember, és továbbra is állítom, hogy nem jókedvükből lettek mások, hogy mi az eltérő működési zavar azt vaitatják erősen, de nincs eldöntve, valszeg nem egy oka van.
    Na Matyi pajtás /Te kis piszén pisze Maci/ itt a kezem nem disznóláb, erre visszatérhetünk ha akarod, de a toleranciám nem változik, de a Te jogodat sem vitatom a saját álláspontodhoz, így fair nem? !

  22. Nofigyeljmáride te Bélanéném !
    Valahogy mégiscsak két malom az az egymalom!
    Mer’ ha te nekem aszondod, hogy a hálószoba, mög a titkok, azodáig rendben.
    Az is, ha az egymást popozók ezt csinyájják, de csak ha nem csinyának fesztivált eköré !
    Mondd te kis harcosdemegértőasszony, ha a nekrofilek (tudod,tudod, akik szintén hálószobában, vagy franctuggya a temetőben, de hullákkal…..ugyebár) no ha már őket védené ekkora nagy hajcihő ?
    Na??? És ekkora nekro(elő)jogokat követelnének??? mer’hogyők ígyszeretik és joguk van…?!
    Vagy ha felvonulna nagybüszkén a zoofil (ezmicsoda szó!) betegek, az ő birka, kutya, ló stb társaikkal….tetszene a fenenagy tolaránsoknak az is ….?

    Az meg,hogy te nem nézed néném,a tudományos képcsatornákat (spektrum stb),tedógod,attó’ azok még vannak :))) és sugároznak ezt-azt.
    Nem irok én elő senkinek semmit, csinyájja, de csendben otthon, mint régen, és kuss legyen erről
    a nagy felhajtás helyett, aztabetyármindenségit bajszompödröm jóéletbe!
    Kezet rá jóasszonyomBélám, hogy érted amit háborgok itten la !
    Na megyek röhögni a többi betyárságon :)))