Csapó Gábor (középen) barátai társaságában

Dr. Csütörtök János kutató balástyai hétvégi nyaralójában tévénézés közben lett figyelmes a sajátos metamorfózis jeleire. (Az olimpiai bajnok, sokrétű közéleti személy, ugyanis egy fogadási iroda tévéhirdetésében szerepel – a Szerk.)

A felállított diagnózis alapján Csapó hanglejtése és gesztusai a Zene-Expressz című szórakoztató műsor rendszeres nézése miatt alakultak át, és kezdtek el Fásy Ádáméra hasonlítani. A kutató szerint ez egy tipikus példaképkövető, azonosulási vágyból fakadó illeszkedés egy adott ikonhoz.

„Tartok tőle, hogy nem tudom megállítani ezt a rohamosan elhatalmasodó folyamatot a betegen, mert a kutatás még egy nagyon kezdetei szakaszban van.” – nyilatkozta megrendülten a klasszis sportoló.

A bulvármédiában felröppentek olyan hírek, hogy a népszerű énekes-zenész, Fásy Ádámnál – egyfajta hála-reakcióként – vice versa elindult az „elcsapódudisodás”. Sőt, sokan állítják, hogy egyik reggel úgy ébredt,hogy a kispárnája alatt talált egy olimpiai aranyérmet, majd öltözködéskor az előző nap vásárolt flamingórózsaszín, lenvászon zakóját csak könyékig tudta felhúzni, úgy megnőtt a háta. Egy családtagja pedig lapunknak elmondta, egyik éjjel egy medencében talált a zenészre, aki önkívületi állapotban vízilabdázott.

Csütörtök doktor szerint ez azonban lehetetlen: „Ennyire gyorsan nem reagál a szervezet” – mondta. A kutatónak feltett utolsó kérdésünkre, hogy a kormányszóvivő, Nagy Anna mimikájában, szemjátékában ő is látja-e az „ellendvaiildikósodás” tüneteit, a szakember elővigyázatos választ adott: „Lehetséges, de én még várnék pár órát a pontos diagnózissal.”

6 KOMMENT

  1. azért minden tiszteletem a fásicigányé!

    az bazmeg olyan műsort csinál, hogy ha véletlenü odakapcsol az ember akkor egyszeriben csak azt veszi észre, hogy már fél órája bámul kidülledt szemekkel, mert a szervezete nem bírja elhinni, hogy ilyen van. és mégis. mondjuk a hálózatos tévén elég erős konkurenciát kapott attila és hétáltalánosos barátai személyében, csak a fásinak van néhány évtized előnye a hálós ganajtúróval szemben, szóval azért még ő a nonpluszultra, a kibebaszott zsülikével együtt, hát az is pont akkora majom, mint a fater csak kicsiben, de a pöcse valszeg ugyanakkora, demegmég riportot is csinál ez a beszédhibás kanyegér, hát az is gecijó, a zoltánetrika is csak bámul, mint a vettmalac, de még a dolly se nagyon érti, hogy mi a faszparádét is akar ez tőle, nem is csida hogy a bunyóspityu ott hagyta a picsába az egész mesterhármast, minek égesse magát azzal két talpasgibbonnal, tud ő égni egyedül is.

  2. Nem gyakran értek egyet politikusokkal, nőkkel sem, politikusnőkkel még annyira se, de most kivételesen támogatom Lendvai Ildi néni nyilatkozatát. Remélem ez a teljes párt véleménye. 😀

  3. Jaj, hát megint kitört a magyar átok, mert Ti nem tudtok venni magatoknak egy kis nyamvadt tv csatornát, /de legalább ereszcsatornát/ ahol Ti is nyomathatnátok a daj.dajt, hát azért van ez a leszólás, na, hát a zsülike meg tisztára a jóképű papája akármit mondtok is, na és ahogy az a kis földreszart anygyalka illegeti magát és amilyen szép kis hangocska kijön a csöpp kis pofijából nahát!
    hej de gonosz a magyar, már a slota is megmondta!

  4. Lendvai Ildi néni ugyanez a helyzet a Budapest csatornával is, bekapcsolod és nem tudod elhinni, hogy van ilyen és kell nézzed mert nem hiszed el, hogy létezhet ilyen szar . Az oké, hogy szeretjük az szart, győzikét meg dánielt de hogy Bp tvn a jósolásos , gyógyítós szarokat vagy az ATVn az átbaszós telefonos játékot ki tudja nézni, azt már nehéz elképzelni is.