Nagyon szomorú lett

Komoly bajban lehet a méltán népszerű előadóművész, SP, miután a Volt fesztiválon tartott razzia során lefoglalták az összes CD-jét.

„Nem lehet ezt hova ragozni, egyszerűen nem fogok tudni fellépni. Ki kell rúgnom azt az embert is, aki eddig a play-gombot nyomogatta a koncerteken” – nyilatkozott szomorúan az énekes. Információink szerint a Vám- és Pénzügyőrség és a Mahasz közös kommandója azért kobozta el az egyébként csak arrafelé sétáló sztár CD-it, mert nem tudta igazolni azok eredetiségét.

„Azt mondta, ő énekel rajtuk, de ilyet számlák nélkül bárki állíthat.” – indokolta a kemény lépést a razziát levezénylő Jeszenszky Zsolt, aki elmondása szerint úgy érezte, ha már úgyis fizetett fellépésre érkezett Sopronba, összeköti a kellemeset a hasznossal. DJ Jeszi azt is hozzátette: SP-től nem mindent vettek el, megtarthatta például Tokio Hotel CD-it, mert azokról volt számla, a nála lévő Demjén-összesről pedig egy telefon után kiderült, hogy anyukájától kapta kölcsön.

„Az mp3-lejátszóját mindenesetre elkoboztuk, a fiamnak úgyis nagyon tetszik ez az újfajta iPod” – zárta le a beszélgetést DJ Jeszi, majd elsietett fellépésére, hogy etikus magatartásra nevelhesse a ma fiataljait, akikre a DJ-k magatartása véleménye szerint nagy hatással van.

19 KOMMENT

  1. azt a kurva anyátokat !hallod te dj jeszi igen kemény köcsög vagy , te buzi ugy hallottam töled meg anyád pornojját kobozták el mert a háttárzenét nem fizetétek ki a az artisjustnál!
    ezért tartunk itt ahol tartunk ilyen igen komoly magát és idelyét nem kimélő köcsögög miatt !
    szopjatok , szopjon az ország!

  2. @zax neked megmibajod rávered a faszodat ha kibasznak az emberekkel ? sp pont megérdemli de amugy meg ? mr jeszenszkáj meg 1 iparifasszopo buziláda mér gáz ha beoltják… na huzzál lábatmosni utána takarodás aludni : ‘ d

  3. @tonyek: Bazzeg… az egy dolog hogy nem voltál ott a suliban mikor nyelvtan órán azt tanították hogy a “köcsögök” azt “k”-val kell írni, de hogy ennyire sötét legyél hogy nem fogod fel hogy ez egy kamu hír, azért ez szánalmas…

    Egyébként meg kár hogy nem történt meg…Csak mégtovább playbackelhet… XD 😀

  4. Phace: hülye vagy gyerek, csak nem forogsz. Neked sem tűnik fel, hogy itt ÁLhírek vannak? Ostoba kormánytisztviselő volnál te is? Vagy a hülye szüleid azok? Íráskényszered van? Közben meg ezt a nyomorult SP-t hallgatod nyálasan mosolyogva. Tanulj meg szöveget értelmezni, másképp sose jutsz el te se a VOLT fesztiválra, nyomi.

  5. Aki zenél az fizessen jogdíjakat és adót, a szerzőknek is meg kell élni valamiből, nem tudom ki örülne neki ha ingyen kellene dolgozni a napi 8órát, ez pont ugyanaz.

    Akit elkapnak az megérdemli.