Pedig már a borító is kész volt, de az ötlet nem valósult meg

Egy Robert Fico-közeli forrásból eljuttatott terv szerint J.K. Rowling is komoly megbízást kapott volna a koalíciós partner hiányában végül is megalakulni nem tudó Fico-kormányban.

A fiatal varázsló kalandjait papírra vető írónő feladata lett volna, hogy szlovák kultuszminiszterként részletesen kidolgozza a szlovák nép eredettörténetét, pontos, vagy annak vélt, adatokra támaszkodva. Mint kiderült, az írónő hallott a felkérésről és nagy lelkesedéssel el is kezdett dolgozni a történeten, hogy amikor megérkezik a hivatalos felkérés, már tudjon is valamit mutatni.

Harry Potter óta nem tudok mit csinálni, próbáltam Harry klimaxos éveiről, és kapuzárási pánikjáról írni valamit, de a kiadóm azt mondta foglalkozzak inkább valami újjal. És megszületett a fejemben a fiatal Bozidar Sklenár karaktere. Az elárvult szlovák kis sámán, fején egy rejtélyes kettős kereszttel vándorol a sztyeppén majd saját nemzetet alapít az i.e. 150-ben.” – mesélte lapunknak az izgatott J.K. Rowling.

Iveta Radičová szlovák miniszterelnök-asszony szerint az ötlet ostobaság, John Grisham inkább alkalmas lett volna a feladatra.

10 KOMMENT

  1. bazz, megint idézőjel… és a nyomorult “VICCES OLDAL” sincs felírva.
    Azonnal tüntessétek fel, braille írással is a kormányzati lódákóslukkolófapinavakegerek kedvéért.