A HírCsárda mindent látó fotósai folyamatosan dolgoztak az új köztársasági elnök megválasztása alatt is. Olvasóinknak elhoztuk a legforróbb, leghihetetlenebb, legszívmelengetőbb pillanatokat.

Az elején még minden nyitott volt: az MSZP jelöltje, Balogh András látványos X-men koreográfiával készült kortesbeszéd helyett. Ez azonban jól láthatóan csak azokat a jobbikos képviselőket érdekelte, akik közé becsapott a lézersugár.

Az erőviszonyok megváltozni látszottak a kortesbeszédek után, amikor a Tyrannosaurus Rex erőteljesen Schmitt Pál mellé állt, és minden képviselőt az ő támogatására szólított fel.

A beiktatási mókusmajom jól láthatóan unta a beszédeket, ezért inkább avokádót majszolt csendesen a parlamenti széksorok között. Később szerettük volna jobban megörökíteni, de nyomtalanul eltűnt.

Semjén Zsoltnak jól sikerült a napja – amikor Schmitt Pált elsöprő többséggel megválasztotta a Parlament köztársasági elnöknek, ő éppen abban a pillanatban rakta ki a karácsonyra kapott Rubik-kockát, amivel az elmúlt hónapokban a Parlamentben is láthattuk.

A leköszönő köztársasági elnök, Sólyom László, orvosai tanácsára csak kedvenc nyúljelmezében volt hajlandó nyilatkozni a sajtónak.

Bár eleinte túlzottan nemzetieskedőnek tartotta, Orbán Viktor mégis beleegyezett abba, hogy az új köztársasági elnököt Jedi-lovagokból álló sorfal köszöntse első sétáján a Parlamentben.

21 KOMMENT

  1. nem eltuntem, hanem eltuntettek. nem ertettem egyet vikivel,nem tamogattam ezt a smittpalit, probaltam tuntetoleg enni az avokadot, de igy is jottek ertem. istenem, mar megint itt vannak, megint jonnek, hagyjatok, nem akarok visszamenni az allatkertbe, mint sólyomlaci, nem akarok visszamenni az allatke

  2. “Bár eleinte túlzottan nemzetieskedőnek tartotta, Orbán Viktor mégis beleegyezett abba, hogy az új köztársasági elnököt Jedi-lovagokból álló sorfal köszöntse első sétáján a Parlamentben.”

    Az már kevésbé ismert tény, hogy Schmitt Pál a Jedi-lovagok láttán előkapta lézertőrjét és a szerinte fenyegetést jelentő lovagok mindegyikével egy-egy asszót vívott. Pontosabban, szeretett volna, ugyanis azok az első tus bevitele után meghaltak. A véres küzdelem után azonnali sajtótájékoztatón Scmitt közölte, hogy ezzel kvalifikálta magát a 2012-es londoni olimpiára. ‘ Most nem mindegy, hogy párbeszéd vagy párbajtőr?! ‘ – tette hozzá a tájékoztató végén.

  3. mindig összekeverem a palit a mókusmajommal.

    a jedik meg majd rábasznak a nyalásra. hát nem vették észre?

    Schmitt – Sith. nem gyanús bazmeg? egy vak aprójedi is láthatja!

  4. csacsacsa: akartuk, de fél tőle a nyugat, mert ha egy majom lenne az ország élén, már lenyomtuk volna még ázsiát és az usa-t is GDP-ben… …és mi hiteleznénk az EU-nak, meg sváj is rettegne a forint árfolyamtól.
    Tehát majomnak nem lehet semmi posztot adni, csak a buzernya politikusoknak.

  5. Nem baj, gyerekek, 4 év múlva majd a hírcsárda szerkesztősége ül a parlamentben, politikusokká avanzsálva, és akkor maga a beiktatási mókusmajom lesz az államfő!