Tiszteletet parancsol

Már most borítékolható, hogy egy előrehozott választási procedúra eredményeként a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága elnöki székében Dr. Baka Andrást az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert váltja.

„Minél több olimpiai győztest a közjogi méltóságok közé!” – adta ki a parancsot Schmitt Pál doktor, a Magyar Köztársaság következő elnöke.

„Az igazságszolgáltatás vezetője nem lehet puha! Oda igazi keménykezű férfi kell! Így nem lehet kérdés, hogy a Norbinál alkalmasabb nincs erre a posztra! Ami pedig a végzettségét illeti, majd a Gór Nagy Mari leugrik Szombathelyre, vesz neki egy akciós jogi doktori fokozatot meg két nyelvvizsgát, oszt jónapot!”

Egy, a neve elhallgatását kérő Fidesz közeli informátorunk tájékoztatása alapján az Alkotmánybíróság elnöke vagy Kovács Kokó István vagy Mészöly Kálmán lesz. Mészöly személyével kapcsolatban felmerülhet a kormányzópárt következetlensége, de a Szőke Szikla higgadtsága, nyugodt határozottsága és kifinomult stílusa mindenképpen pótolja a hiányzó olimpiai aranyérem értékét.

Farkas Péter neve is többször felmerült a jelölések kapcsán, de Pintér Sándor tiltakozása miatt végül nem kapott amnesztiát.

5 KOMMENT

  1. EGY BIRKÓZÓNAK, VAGY MÁS KÜZDŐSPORTOLÓNAK IGEN ÉLES ESZÉNEK ÉS GYORS FELFOGÁSÁNAK KELL LENNIE. NEM MONDHATJA AZ ELLENFELÉNEK, MOST MARADJ ÍGY, AMÍG KITALÁLOM,EBBEN A HELYZETBEN MI A LEGJOBB MEGOLDÁS.ÍGY REMÉLHETŐ NÖVÉNYI ÚJ BEOSZTÁSÁBAN IS SIKERESEN FOG SZEREPELNI.