Forradalmi módszerrel szűrnék a szóvicceket

Az MTV, hallgatva a nézői panaszokra, egy új Egri Viktor-szűrőt tesztel. A nézői SMS-ek visszajelzései alapján ugyanis a közvetítési zajban Egri Viktor hangja a legidegesítőbb, hozzá képest a vuvuzelák kellemes és informatív színfoltjai a vb meccseinek.

A nézők leginkább azt kifogásolják, hogy Egri Viktor feleslegesen lelkes olyan helyzeteknél, amikről végül kiderül, hogy nem is helyzet, s mindezt olyan frekvencián teszi, mint egy tapír, amit altatás nélkül herélnek egy felízzított szívlapáttal. Az MTV kommentátorának hangját csak tetézik frappáns beszólásai, mint az olasz-új-zélandin „a kiwi kivirágzik végre”. Láthatóan ezek kitalálásába rettentő energiákat fektet, és ezek rettentően frappánsak is, csak kár, hogy például az új-zélandi kiwi az nem növény, hanem egy madár.

Az MTV humanitárius okokból egyelőre nem akarja levágatni Egri Viktor füleit és kitépni a nyelvét, ezért próbálkoznak a hangja kiszűrésével. Ha a kísérletek sikerrel járnak, akkor lehetséges, hogy egy olyan szűrőt is bevetnek, ami Egri Viktor hangját és egész személyét Hajdú B. Istvánéra változtatja.

13 KOMMENT

  1. De jó lenne… Tudom hogy humorérzékem nulla, de mégis minden alkalommal felmerül bennem a kérdés amikor a szóban forgó úriember hangját meghallom: Kinek a kije? Ha senki senkije, akkor hogy jutott ki?

  2. @ Transistor: Egyébként Egri János volt tv kommentátor és jégkorongozó fia. Nem ő az egyetlen példa, hogy elég egy tévés (v. zenei v. akármilyen) felmenő, és ki van nyálazva az ember útja a tévébe (zenébe, akárhova)

  3. Az MSZP megrendelésére teszteltek egy O.Viktor szűrőt is. Tökéletesen meg vannak elégedve:sikerült kiszűrni vele a Gárdát- Az MSZP tovább fejlesztené a találmányt, hátha O.Viktort is ki lehetne szűrni :e zseniális szerszámmal.