Ez az egyetlen megoldás?

A hetek, sőt hónapok óta tartó esőzéseknek H. Bóna Márta, Vissy Károly, vagy végső esetben Aigner Szilárd feláldozásával vetne véget a Mezőgazdászok az Emberibb Időjárásért Mozgalom (MEIM).

A kiválasztott időjóst egy meteorológiai ballonnal küldenék fel, vagy ha ez túl sokba kerül, akkor egy tucat  tűzijáték rakétával a seggében lőnék ki, hogy saját kezével kergesse szét a felhőket.

„Meghirdettünk egy meteorológus castingot, de eddig senki nem jelentkezett. Ebből is látszik mennyire ignoránsok a mezőgazdaság problémái iránt. Mi leginkább H. Bóna Mártát szeretnénk feláldozni, vagy azt a kis Győzike beszédűt, de ha senki nem vállalja, akkor fogjuk Aigner Szilárdot, és kilőjük, mint Buzz Lightyeart a végtelenbe és tovább” – vázolta elképzeléseit a  MEIM vezetője, Korpás Nándor.

Korpás úr tudósítónknak azt is elmonda, hogy ha nem találnak megfelelő meteorológus áldozatot, vagy ha a kilövési akció nem jár szerencsével, akkor a gazdák „b” tervként átállnak rizs és delfin tenyésztésre a belvizes területeken.

1 KOMMENT