Itt még békés volt a tömeg

Óriási tömegverekedés tört ki az első magyarországi Starbucks kávézó megnyitóján. A rendőrség tájékoztatása szerint több sérült, három összetört MacBook és egy leöntött Dior-felső bánta a hatalmas nyitási akciókat.

32 KOMMENT

  1. ki az aki egy kávéért képes ennyit szenvedni? -ostoba barom pesti sznobnép. Hát megérte aza híg kávé azt a mekbukot? majd kiosztják az alkalmazottak borravalóként, akinek valmelyik elmebeteg kiverte a fogát az kettőt vihet haza! amugy a westenben van mindenhol freewifi nem?

  2. “„Elhoztuk az egyedülálló Starbucks-élményt mindenkinek! Magyarországon, ebben a kávékultúra által soha nem érintett segglyukban végre megtudhatják, mi az a karamellaöntet” – kommentálta az eseményeket Vladan Armus, a cég közép- és kelet-európai régiójának márkaigazgatója…”
    Jó édes anyjával fajtalankodjon ez a mitugrász! Magyarországon már akkor kávéházak tömkelege volt, amikor még Starbucks nem is létezett. Sok idióta sznob meg egymás tapossa ezért a vacakért (és még egész kulturáltan fogalmaztam)…

  3. Ez a cikk frankón visszaadja a Starbucks feelinget 😀
    “Az 1200 forintos frappucino-akciótól felajzott tömeg egymást taposta…” ez tényleg egy jelenség, az hogy máshol ennyiért vagy kevesebbért lehet jobb kávét kapni(bár ez izlés dolgga is),vagyis nem gyors kávét azt ki nem szarja le.
    Éljenek a mcdonalds-os randik 😀

  4. @Nephro á csak vicceltem én.

    és nem kell nekünk starbucks főleg nem egy beveásárlóközpon közepére, nyithatták volna a vácin az elsőt, szerintem ott nagyobb lenne a kereslet egy gyors elviteles kávéra

  5. Nagy szám! Amcsi kávé. Ettől is ugyanakkorát (ha nem nagyobbat) lehet f*sni, mint a jó kotyogóstól. Ez a cikk teljesen kész, csatlakozom jonC-hoz! Megyek a fészbúkra oszt’ lelájkolom:-)

  6. huán teljesen jogos, bár lehet, hogy praktikus-taktikusan azon az elven rakták az elsőt a westendbe, hogy a kimerítő vásárlásra feltankoljanak a trendi népek. vagy hazafele. egyik kézben az összecsukott sátor, amit a 3 napos vásárlókörút után cipelnek haza, másikban az 1200ft-os kávé, szerintem stílusos.
    -btw tényleg baromság ilyen helyre tenni, a Váci utca még példának is ezerszer jobb-

  7. map,
    mondjuk az a kávé, ami 1200-nál is olcsóbb, az olyan is!
    Meg ez a másik, hogy segglyuknak nevezni az országot, az nálam is kiverte a biztosítékot azért.

    Most már csináljuk végig, és erre a cikkre csak komoly kommentek készüljenek, ha kérhetem a társaságot! Nem kell mindent elhülyéskedni.

  8. hát én magasról leszarom azt a kávét, azt se tudom mi az, otthon pakolom a kotyogóst, ha már nagyon gumi íze van akkor csere. a mekbúk nemtom mi, gondolom olyan mint a humbug csak ez keletről jön (szaros kis tajvaniak).

    a cikk egyetlen általam értett része a “segglyuk” meg a “hajdupeti” volt, ez gondolom összetartozik, minek ekkor felhajtást csinálni a kitágult ánuszból, ezt nem értem.

    a nevet meg alighanem elkúrta a tisztelt firkász úr, nem starbuck hanem startrek, vagy starwars, amelyikben a szpokkkapitány van, legközelebb figyeljen jobb, mert odalesz az oldal szavahihetőség.

  9. 1200 egy frappucino… Belváros fél óra innen. DE a büdös életbe ennyit ki nem adok érte! eddig a Deák és Astoria közt fizettem 700-at egy Shakért, mert oda kellett mennem megbeszélésre, de ennyit kávéért soha! Ha valaki ennyire extra helyre vágyik akkor Café Heaven olcsóbb és merem állítani vannak ugyan olyan jók…

  10. “Jó édes anyjával fajtalankodjon ez a mitugrász! Magyarországon már akkor kávéházak tömkelege volt, amikor még Starbucks nem is létezett. Sok idióta sznob meg egymás tapossa ezért a vacakért (és még egész kulturáltan fogalmaztam)…”

    te most komolyan elhiszed, hogy ezt mondta? ritka naiv ember vagy te barátom.
    Még ha gondolna is ilyet (ami nem valószínű, ha egy kávéházlánc területi vezetője vagy, akkor nyilván van fogalmad az adott ország kávékultúrájáról) sem mondaná ki, mert úgy vágnák ki, mint macskát szarni.

  11. Huan, Map, ugye tik vagytok azok, akik komolyan vettétek a Belgától a “magyar nemzeti hiphopot”? Azt hittem, már felnőttetek. De nem. Vagy pedig már demensek vagytok (ha tudod, mire célzok).

  12. Kedves ado ide udo biztosan !mik! vagyunk, feltéve ha felteszed,h bárki árti miröl beszélsz! 😀
    Felteszem Te vagy az aki komolyan veszi egy ilyen oldalon az összes hozzászolást. Vagy pedig nem érti a szmájlik jelentését (ha tudod, mire célzok). 😀

  13. Nehogy bevegyétek már ezt a cikket! Emberek! Nem látjátok, hogy a kép sem ott készült, hanem egy apple boltnál, talán nem is nálunk….. szánalmas, hatásvadász….

  14. Ebben az oldalban az a legviccesebb, hogy vannak emberek akik komolyan veszik.
    A “híreken” is jót szoktam röhögni, de a legjobb, mikor jönnek az okosok, akik jól megmondják a frankót. Szóval, csak így tovább és ne feledjétek, ezen az oldalon minden cikk komoly és igaz!