Megvédjük.

A Hírcsárda szerkesztősége több népszerű honlap olvasói kommentjei között felháborodottan olvasta az M1, Dél-Afrikába delegált, pallérozott kommentátorairól írt súlyos kritikákat.

Alant olvasható szerkesztőségi állásfoglalásunkkal szeretnénk biztosítani a két szakembert teljes támogatásunkról, egyúttal felszólítjuk az interneten kommentelőket: szégyelljék magukat! 

AZONNALI KÖZLÉSRE – Budapest, 2010. június 16. Honlapunk tiltakozik a Somos testvérek igaztalan bírálataival szemben. Nem értünk egyet „fancy HH88. milf.fck” véleményével, aki szerint: „Ez a Somos lófaszt sem ért a futballhoz! Kbszt nagy fasz, négy meccs statisztikáját sem tudja megjegyezni ez a fasz, menjen a Komlósi Gábor bácsihoz ping-pong közvetítést gyakorolni… UFF!” 

Szakértőnk, Dr. Müllner Éva válóperes ügyvéd rágalmazási pert kezdeményez Somos Ákos védelmében, mert az egyik hírportálon a „MahatmaRandi***” nevű felhasználó igaztalanul állította, hogy “a Somos testvérek nem elegendően jó sportriporterek. Az ország labdarúgásért rajongó lakossága határozottan jobban járna, amennyiben a Vitár Róbert-Kopeczky Lajos duót küldenék helyettük a foci VB-re!” 

Kérjük a HírCsárda olvasóit, hogy támogassák kezdeményezésünket, és a „Somos bros. for MLSZ presidents” feliratú pólójukat azonnal vegyék fel, és július 11-ig hagyják magukon! 

7 KOMMENT

  1. Mondjuk vicces, mert éppen a Somosék produkálják a jobb közvetítéseket. Egri kollega faviccei fejfájdítóak – vki megtaníthatná arra h hogyan kell ezt a műfajt viccesen csinálni, ha már ennyire ragaszkodik hozzá.