A bizottság is elégedett az eredménnyel

A Noa Even-Zahav és David Har-Arieh vezette nemzetközi vizsgálóbizottság nyilvánosságra hozta a humanitárius flottilla elleni több halálos áldozatot hozó incidens utáni vizsgálat eredményét.

„Mindenki egy paraszt, csak mi nem” – összegezte a vizsgálat eredményét Jaakov Tirkel, az izraeli legfelsőbb bíróság nyugalmazott bírája, a vizsgálat vezetője. A bizottságban Tirkelen kívül helyet kapott négy katona, akik a blokádot alkotó hajókon teljesítettek szolgálatot, valamint Jaron Silberberg, a híres tudós, aki munkáiban következetesen tagadja Irán és Törökország létezését.

A bizottság által elkészített jelentésben az olvasható: a kötszerből a Gázai övezetben nyilvánvalóan parittyákat készítettek volna az Izrael-ellenes erők, az ételt pedig a katonák megdobálására használták volna fel. Tirkel arra is kitért, hogy a vizsgálat során minden rendelkezésükre álló forrást megvizsgáltak: ötször megnézték például a Ryan közlegény megmentése című filmet, valamint Michael Flatley összes korai dvd-jét.

54 KOMMENT

  1. Rasszista szemet szarzsákok vagytok. Ez egyáltalán nem vicces, eddig olvastam ezt a lapot de mostantól nem fogom. Legközelebb már büdös zsidózás is menni fog, szánalmas hülyék.

  2. Előre szólok, h nem vok se rasszista, se antiszemita. De:

    fenti hozzászólók szerint amrikaiakról, szlovákokról, magyar politikusokról, ghánaiakról, dél-afrikaiakról lehet vicceseket írni, azt szívesen olvassátok, nagyokat hahotáztok rajta, de a zsidók valami szent érinthetetlenek??

    F@sság…

    Hírcsárda, csak így tovább!!!

  3. A legnagyobbak vagytok! Éljen Karyna, ő is óriási! Kösz Karyna, csúcs vagy, éljen a konstruktív kritikaryna, imádlak szia-szia pusza. Én voltam a Hodenlecker Lea, csuma

  4. Karyna ezt poénból írta, vagy komolyból… én már nem tudom… sajnos.
    Lényeg: Izrael és a zsidók tabu, a világon minden mással szabad viccelni… nomeg persze a biciklistákkal sem…

  5. @ neoliberálbolsevista zsidócigány

    “fenti hozzászólók szerint amrikaiakról, szlovákokról, magyar politikusokról, ghánaiakról, dél-afrikaiakról lehet vicceseket írni, azt szívesen olvassátok, nagyokat hahotáztok rajta, de a zsidók valami szent érinthetetlenek??”

    Ezt hívja Orwell “duplagondol”-nak

  6. Karyna:

    Én hithű zsidó vagyok, de engem ez egyáltalán nem sért.
    A niggeres viccek sem sértenek, pedig félig néger is vagyok.
    A cigányozás meg a szlovákozás sem bánt, pedig anyai ágon szlovákia cigány családból származom.
    Apai ágon izlandi muzumlmán vagyok, mégsem háborodtam fel a vulkános cikkeken.
    Az egyik féltestvérem szomália kalóz, mégis szórakoztatnak a róluk szóló írások.

    Szóval vegyél rólam példát toleranciából és származásból.

    (én kommunista vagyok, de egyáltalán nem bánt, hogy az egyik unokatesvérem Vona Gábor néven lett híres MOSZAD ügynök)

  7. Na, látom habzószájú LMP-sek tiszteletüket tették…

    Mellesleg, hogy rasszista lennék? Kikérem magamnak, tegnap is dél-koreai tánccsoport előadásán voltam, szeretem a távol-keleti kultúrákat.

    Öcsém barátnője félig (szlovákiai magyar) és félig szudáni. Több évet élt kint Dubai-ban. Ezek után nehéz ránk varrni a rasszista jelzőt. /Mellékesen megjegyzem, még zsidó barátom is van/

    Na most mit tetszenek mondani erre? (Ráadásul a falu, ahol meg nevelkedtem 35%-ban romák lakta.)

    Nekem magával Izrael létével van gondom, ahogy több izraelinek is! Nekik mindent lehet, aki rájuk vet valamit, az náci, fasiszta, rasszista, Hitlerimádó…. Már-már azt is ráolvassák, hogy titokban gázkamrát épít… El is megyek, nehogy rámolvassák a biboldó átkot…

  8. Shalom basszus!
    hűűű, eddig mennyi zsidó olvasta a lapot!
    Tényleg peckek vagytok, ezt a cikket szombaton kellett volna hozni, malacsültes képpel…

    Egyébként a bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon látható
    SHALOM felirat NEM üdvözlés.
    Eredetileg HEGYESHALOM volt, csak kiégtek a körték…

    Karyna: a többiekkel ellentétben én nem vagyok zsidó, de már az akarnék lenni.
    Csak a füttyentőmet ne piszkálják. BEvesz(i)tek?
    🙂
    Merhaba! Habibi Karyna!

  9. Miből gondolod, hogy elempések?? Én is az LMP-vel szimpatizálok, és az emberi jogokat tartom a legfontosabbnak, épp ezért mélyen elítélem az ezeket egyre gyakrabban sárba tipró izraeli hadsereget/politikát. Szerintem amúgy a LMP-sek nagy része is egyetért velem.
    Mindegy, le a kettős mércével, és hajrá hírcsárda 😀

  10. léndvái nénike mellínyúlt, mér vóna nim mószádós, háním mácikás !!!
    ním ilőszőr beszílt iljen márháságókát ! nim ís rómá iz á bútá kómcsí !!!
    tesé má inkáb aztat má móndání, húnnán ván áz á sók bótókszjá ???
    ís míkór tvísztelt útóljárá ázzál á tóváj főkómcsívál a mónár gyuszóíkná ???

  11. Dear all,

    I didn’t understand a word, but it might be funny! Ha-ha-ha!
    Is it a hungarian dance-group on the picture? give me their contact-number!
    I’m so proud to be mentioned in this fantastic portal.

    Shalom,
    M. Flatley

  12. Emberek, elég nevetséges, ahogy beirtátok ezt az antiszemitázást. Gondolom, addig nem volt semmi probléma amíg csak “politikailag volt inkorrekt” (:D) a csárda. Egyébként is a lényeg a durva torzítás, aki meg ezt nem érti, az igyon kurva sok bort!

  13. Én speciel jót nevettem, és kikérem magamnak, hogy antiszemita vagy rasszista lennék. Söt! Elmondanám, hogy van jó pár magyar barátom is! … igaz ők ‘majd mind rasszisták

  14. @Horace: Belegondoltál már, hogy miért is alakult ebbe az országba az antiszemitizmus? Mert a magyar nép mindig is egy toleráns nép volt. Mindég békében élt az itt élő kisebbségekkel, sosem voltak velük problémáink(nézd csak meg az 1886-os kisebbségi törvényt, Európa egyik legliberálisabb nemzetiségi törvénye volt). Az antiszemitizmus kialakulásának oka, néhány zsidó személyre tehető. Az egyik Kun Béla, a Tanácsköztársaság egyik vezéralakja, a magyar köznép akkoriban azt hitte, hogy Trianont a vörösök miatt kaptuk és mivel Kun(született Kohn) Béla zsidó volt, ezért rajta keresztül az egész zsidóságot kezdték hibáztatni érte. Aztán jött Rákosi(született Rozenfeld) Mátyás is zsidó volt, és az 56-os forradalom egyik hóhéra Gerő Ernő is(sőt az akkori pártvezetésben nagyon sokan voltak zsidó származásúak). Szóval az antiszemitizimus kiváltó oka, néhány “prominens” zsidó személy. És a magyarok pedig a kollektív bűnösség elvét alkalmazva ráhúztak mindent a zsidókra. Ahogy ma ugyanezt az elvet követi Izrael is a palesztínai politikájában, és sokan közülük ugyanezen okkal fasisztázzák az olaszokat, magyarokat, németeket, spanyolokat. Pedig a nép nagyrésze nem tehet arról, amit Mengele, vagy az Einsatzgruppék művelték, ahogy mi se tehetünk arról(hiszen már német megszállás alatt álltunk), hogy Eichmann Mo.-ról deportálta a zsidókat.

  15. Rákosi egy művelt, öt nyelven beszélő ember volt. Többek között az elcsatolt területek visszaszerzéséért is lobbizott. Szerintem mi nem zsidók többet ártottunk Magyarországnak, mint az a pár zsidó.

  16. Pfff… akkor komolykodjunk.
    Leszarom,h zsidó-e vki. A tettek alapján kell ítélkezni, és bizony a zsidók sem voltak azok a Shalom heje-huja… Ők is csináltak, csinálnak disznóságokat. Ez van, ilyen az ember, és sajnos nem csak a zsidók…

  17. @Boka: Csak az a baj, hogy a köznép szemében nem így él Rákosi, vagy istenítik, vagy rühellik, mint s**rt. Még nem jutottunk el arra a szintre, hogy józanul meg tudjuk ítélni a személyiségét, és szerintem nem is fogunk, hiszen nagyon mély sebeket ejtett az embereken a kommunista diktatúra.

  18. czb: de, kellett, mert a vakegerek nem értik a tréfát. Szerinmted a korábbi postokon hányan háborodhattak volna fel? Mégsem tették, kivéve a hajdupetit, de Ő amúgy nem számít, mert a dúródóra jó suna, csak még nem celeb mint a sarkata. Értedmár?
    🙂
    shalom b+

  19. Akkor lenne jó világ, ha ez mindenki szerint vicces lenne. Szerintem az, csak a kommentekből is látszik, hogy veszélyes vizekre visz… A zsidók frusztráltak, az antiszemiták meg kapva kapnak minden lehetőségen. Amitől a zsidók frusztráltak lesznek.

  20. pdd… és amitől az antiszemiták meg kapva kapnak, ugyeh.
    én azért továbbra is abban bízok, hogy itt mindenki értette a tréfát, csak annyira áttételesen trollkodunk meg META-trollkodunk hogy nem mindig tudni ki viccel.

    én pl. ezt komolyan írom? vagy épphogy fel vagyok háborodva a cikken? hát nem lehet tudni, épp ezt mondom.

  21. Javaslom, hogy vezessünk be egy jelölési rendszert! A következőket kell a komment végére tenni, a helytelen értelmezés elleni védekezés érdekében:
    komoly–> :-I
    vicces–> 🙂
    komoly, de egyébként vicces–> :-I/:-)
    vicces, de egyébként komoly–> :-)/:-/
    hajdupeti–> 😛

    “…hogy veszélyes vizekre visz…” (pdd).

    Pláne egy Gáza felé tartó humanitárius flottilla esetében. 🙂

  22. Én Horvát Elemér vagyok
    mosógép szerető
    és meleg.
    10 éve javítok meghibásodott gépeket és élek tartós párkapcsolatban felváltva 52 partneremmel.
    és ez kurvajó cikk volt.

  23. Mi ez az idióta “cikk”?

    – Aki ezt ide fosta, most mindegy, hogy gyűlöli- e Izraelt, vagy sem, szerintem rajta van valami anyagon, annyira semmi értelme az egésznek…

    Ez lószar.