Már nem haragszik annyira

Az eredetileg csak nézőként érkező ismert sportszemélyiség végül győzelmi szalaggal távozott a Vágta kora délutáni futamáról.

A Ferencváros futballistája a Hősök terén megrendezett versenyt jött megnézni a családjával, amikor néhány szervező körbevette, egy szalagot akartak a nyakába adni valamint le akarták csutakolni. A körülöttük álló szemtanú szerint Lipcsei tiltakozott erre lefogták, és úgy rakták nyakába a szalagot, és pár kockacukrot is kapott.

A focista utána a biztonsági őrökhöz indult, hogy panaszt tegyen, akik viszont megpróbálták bekísérni az egyik ideiglenesen felállított karámba. Szóváltás kezdődött, aminek a végére tisztázódott a félreértés. A szervezők elnézést kértek a félreértés miatt, majd felajánlották Lipcseinek, hogy az okozott kényelmetlenségért cserébe ő és a családja együtt fotózkodhat Overdose-zal, aki pedig gratulált a válogatott focistának.

8 KOMMENT

  1. Most jött a hír!
    Kovács Zoltán és Rajczi Péter a Majomházban!
    A két újpesti futballista családjával tett látogatást a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Miután a gondozók meglátták őket, azt hitték, hogy két majom szabadult ki a Majomházból. Rajczit és Kovácsot egyből berakták a ketrecbe, és a gondozók, még banánnal is megetették őket!

    De közben disznópásztorkodáson is kapták a két debreceni legendát, Sándor Tamást és Dombi Tibort is!