Már beindult a casting

Fellélegezhetnek a népszerű sorozat rajongói: a producerek röviddel a második rész bemutatását követően aláírták a Szex és New York harmadik egész estés mozifilmjéhez szükséges szerződéseket.

“Akkora a siker, hogy nem szabad leállni. Idén Abu Dzabi volt a trendi, de a következő film helyszíne még egzotikusabb lesz” – nyilatkozta Michael Patrick King, a második rész producere. A készítők már keresik a helyszínt, állítólag Izland és Libanon is szóba jött a tárgyalások során.

A menő táskákról és márkás ruhákról az ígéretek szerint a harmadik részben sem kell lemondaniuk a rajongóknak. Olyannyira, hogy a Szex és New York 3 sztárjai már nem a korosodó színésznők lesznek – a filmben két Louis Vuitton-táska és egy pár Manolo Blahnik-cipő túlfűtött kalandjait követhetjük.

“Úgyis erre van igény” – nyilatkozta két botoxkezelés között az első két film főhőse, Sarah Jessica Parker, majd hozzátette: már a második résznél sem tűnik fel senkinek, hogy lényegében az összes izgalmat, csavart, poént és jóízlést kiszedték a forgatókönyvből.