Kiszivárgott az első promókép

Eltörölt férjkereső műsora helyett inkább zacskót adna a Benkő feleséget keres című műsorral befutott Edit asszonynak az RTL Klub.

“Amikor képernyőn van, mindig félünk az ORTT-bírságtól. A zacskóval a fején legalább elkerülhető lenne a kiskorú nézők sokkolása – igaz, az ORTT már eddig is az hitte, elsötétítettünk, amikor Edit megjelent a képernyőn” – vázolta a helyzetet Rényi Ádám, a csatorna szóvivője.

Az RTL Klub állítólag egyébként is megorrolt a szexnagyiként emlegetett Edit asszonyra, mert szerződését megszegve nyilatkozott Hajdú Péter műsorában. “Nagyon jól éreztem magam a Frizbiben, Péter egy igazi szakember, aki minden elismerést megérdemel” – nyilatkozott az ügyről Edit asszony.

Ráadásul a két médiaszemélyiség szakmailag is egymásra talált a műsor felvétele közben: míg Hajdú megígérte Edit asszonynak, hogy műsorán keresztül keresnek neki férjet, a szexnagyi teljes támogatottságáról biztosította a TV2 új trash-reality dobását, a Hajdú Péter parkolóhelyet keres című, szeptemberben műsorra kerülő sorozatot.

3 KOMMENT

  1. a hajdupeti fejére húzzák rá editasszonyt!
    aztán mindkettőt tiltsák be a zorbánviktorék a kétharmad birtokában! hát minek ülnek különben abban a kupolás cirkuszi sátorban? rossebmegetteazinternacionálét!

  2. Nem értem,miért ez a szemétség Edittel?Sok sztár fejére rálehetne húzni a zacskót.Edit egy szép nő,sok csúfság van az rtl-be lenne kire húzni.lehet annak a fejére is,aki ezt a förmedvényt csinálta Editről. Köcsögök.