Az új, elfedő tetoválás

Bartha Zsolt bűnös karaktere immáron kivarrva tér vissza a Barátok közt szereplőgárdájába, de a hozzánk eljutott fotó szerint teljesen más okból tetováltatta magát Rékasi Károly.

Valójában újratetoválásról szó, ugyanis a régi nem divatos mostanság, és mivel közel a strandszezon a színész szerette volna elkerülni a lapockáján feszítő Stohl András tetoválást kísérő kínos pillantásokat. Tehát szó sincs arról, hogy Bartha Zsolt figuráját szerette volna keményebbé tenni.

“Szerettem volna elkerülni, hogy nyilvánosságra kerüljön, de most, hogy kiderült, inkább elejét veszem a szóbeszédnek: igen, a Bucin meg az én arcképem feszít, ugyanis egy kellemes közös kempingezés után döntöttünk úgy, hogy megörökítjük egymást magunkon. És egyúttal bocsánatot is akarok kérni az Andristól, hogy megváltam tőle, már bánom és vissza fogom csinálni egy másik testrészemen.” – nyilatkozta Rékasi Károly.

Az új tetoválás előtt fotóztatta le a sztár, hogy megmaradjon az utókornak

6 KOMMENT

  1. Üdvözlök mindenkit.

    Annyira látszik,hogy kamu tetoválás ez a Sthol Bucis tetko,hogy az már fáj. A másik meg az,hogy látszik,hogy soha életébe nem volt rajta ez a tetoválás Rékasi Károlyon, mert az “elfedő” tetoválása szélességében kisebb és, ahol a nonfiguratív motívum nincs ott látszódni kellene az előző tetkónak. Úgy,hogy köszönjük ezt a kamu hírt. Próbálkozásnak jó volt.

  2. kismocsok : igen mi magyarországiak vagyunk, te pedig???????örülök, hogy erre a hírre is ráröpült egy eszement /heni/ és egy becsmérlő kismocsok nevű, már jó a napom…