Hende Csaba szerint nem méltó

„Az új kormány rendet akar tenni az állami honlapok területén is” – ezzel a mondattal kezdődik az üzenet, ami hétfő reggel óta minden minisztériumi honlapon fogadja a látogatót. A szöveg szerint a kormány egységes arculatot szeretne látni minden állami honlapon – információink szerint a Fidesz meg is kezdte a tisztogatást.

Neve elhallgatását kérő, számítógép-közeli forrásunk szerint a Fidesz informatikai brigádja első lépésként átvizsgálta az állami domaineket. “Kivonnak a forgalomból egy rakat alig használt oldalt” – nyilatkozta emberünk. Állítása szerint például a pajkosgordon.gov.hu és a parizerfetis.gov.hu-n az elmúlt hónapokban minimális volt az aktivitás, és a penisznagyobbitas.gov.hu adminisztrátoraként működő Lendvai Ildikó is csak az új kormány beiktatási ceremóniája alatt lépett be a kommenteket moderálni. Egyes oldalak új tulajdonosra találhatnak: így az ihm.gov.hu vagy az Irigy Hónaljmirigy, vagy az Isten háta mögött zenekaré lehet.

A Fidesz átfogó online programjának része a tartalmakkal rendelkező minisztériumi honlapok megreformálása is. Információink szerint például a Honvédelmi Minisztérium oldaláról leszedik a vicces macskás képeket és videókat. “Ez nem méltó a honvédség szellemiségéhez” – indokolta kérdésünkre Hende Csaba honvédelmi miniszter, majd hozzátette: a jövőben az oldalra vicces kutyás videókat raknak majd fel.

5 KOMMENT

  1. Inkább kövessétek nyomon napról napra a focivébé alatt Orbán Viktor munkanapjait…:) Illetve hogy a PR hogy vetíti azt hogy lázasan dolgozik a kormány meccsnézés közben…