Itt éppen egy hatalmas szlovák plüssmackót reklámoz.

A Hostinec Novinky című szlovák lapban megjelent leleplező hír szerint Vona Gábor valójában azért nem szavazta meg a kettős állampolgárságról szóló törvényt, mert látens szlovák. A lap szerette volna színvallásra kényszeríteni a Jobbik vezetőjét, aki csak annyit válaszolt, hogy „Choďte do prdele vy zmrdi jesť rezance”.

Több jel is arra utal, hogy Vona Gábor szlovák. Úgy beszél, úgy néz ki, és úgy mozog, mint egy szlovák, ráadásul többször látványosan kelt ki ellenük, és a szlovák büszkeség napját is mélyen elítélte. Ugyanakkor több alkalommal látták együtt szlovákokkal a szlovákok speciális kiszolgálására szakosodott szórakozóhelyeken.

Egy forrásunk szerint egyáltalán nem veti meg a sztrapacskát, még análisan sem. Mindez arra utal, hogy bár tagadni és elfedni próbálja, a Jobbik elnöke valójában szlovák, és csak azért próbálja magát magyarnak beállítani, hogy környezete nehogy kirekessze, illetve megverje.

„A coming outra (szlovákul ’coming outova’) még valószínűleg várni kell, mivel nehéz ezt beismernie az embernek magának is. Hiszen eddig a környezete úgy tudta, hogy magyar, ő maga is próbált, ha lehet átlagon felül magyar lenni, magyaros mellénykében járni, de az ilyen túlkompenzáció mögött legtöbbször látens szlovákság áll. A szlovák rendszámmal, de Nagy-Magyarország matricával közlekedő honfitársaink is legyenek mindig gyanúsak a számunkra” – mondta el Kárpáti Magor pszichológus, a látens szlovákság elismert kutatója, aki maga is szlovák.

„Érdekes módon a látens szlovákság – és ha már itt tartunk cigányság – politikusok körében a legelterjedtebb. Valószínűleg ez a munkájukkal függ össze, hiszen annyi magyar, vagy mély magyar témával kell foglalkozniuk, hogy végül ráébrednek saját cigány, de akár norvég vagy üzbég mivoltukra” – zárta gondolatait a pszichológus.

Szerettük volna Vona Gábort is megszólaltatni az ügyben, de csak az üzenetrögzítőjét tudtuk elérni, amin hivatalosan is közli, hogy „Gábor Vona som, prosím, napísať správu.”

10 KOMMENT

  1. Vona Gábor van a mi emberünk Budapesten. Vona nem magyar ember, Vona = gazember, de vidám… Tudom, hogy szeret minket, a Szlovákok. És én szeretlek Magyarok – különösen a szép magyar leányok, igazi gulyás, halászlé, Somlói galuska és a Gundel palacsinta. Éljen az örök szlovák-magyar barátság!