Beállítanák a kapuba a nézőket is

A Németország ellen elszenvedett 0:3-as vereség után sem adja fel Erwin Koeman, és tovább kísérletezik, hogy olyan összeállítást találjon, amivel vagy győzni tudunk, vagy legalább győzelemmel felérő döntetleneket tudunk elérni.

„A 4-4-2 után a 4-3-2-1, 5-5, 1-5-2-2, és a 2-1-1-1-1-1-1-2 kombinációkkal is megpróbálkozunk a következő felkészülési meccseken.” – mondta el tudósítónknak Erwin Koeman, miközben az elégedetlen szurkolók nyálát próbálták róla pajszerrel és csákánnyal leválasztani a segítői. „Végső esetben 11 kapussal állunk ki a következő mérkőzéseken, és nagyon határozott védekezéssel, és kontra kezdőrugásokkal próbáljuk megzavarni az ellenfelet” – ismertette az új stratégiát az edző. MLSZ-közeli forrásunk szerint a válogatott pszichikai támadással is próbálkozik a következő meccseken. Például, mindenki C. Ronaldo-mezben lép pályára, és meccs előtt a fiúk kötelezően zsíroskenyeret esznek hagymával, ami a remények szerint elriasztja az ellenfelet a test-test elleni küzdelemtől.

„Megértem a szurkolók elkeresedettségét, de kérem, hogy legközelebb mérkőzés előtt mossanak fogat, mert kicsit kényelmetlenül érzem magam ennyi szájszagú váladékban” – összegezte a mérkőzést Koeman.

4 KOMMENT

  1. “Végső esetben 11 kapussal állunk ki a következő mérkőzéseken, és nagyon határozott védekezéssel, és kontra kezdőrugásokkal próbáljuk megzavarni az ellenfelet”

    10 kapus kéne, és Torghelle várhatná elől a labdát ahogy szokás.