Az igaz szavak embere

Pörzse Sándor június 1-jével éhségsztrájkot kezd, amennyiben az Európai Unió nem változtat a jelenleg érvényes alkotmányán.

A Jobbik parlamenti képviselője egy sámándob-mákonyos éjjelt követően döbbent rá: „Boldogasszony Szűzmárta, ööö Szűzmária! Milyen látszatdemokrácia ez?!” Pörzse másnap nemzetközi sajtótájékoztatót hívott össze, ahol az egész emberiség nevében követelte a jelenlegi elnöklési rendszer módosítását. Ha követeléseit nem teljesítik, június 1-jétől akár 11 órás éhségsztrájkot is tarthat!

„Értsék meg, én nem tűröm a félrevezetést! Nem engedem, hogy egy olyan szabadkőműves lobbista, mint Soros György irányítsa Európát! Innen már csak egy lépés, hogy szép lassan jöjjenek a többiek is! Egyszer csak arra ébredünk, hogy minden az övék, itt vannak ezek az alkoholista szabadkőművesek, az illuminátusok is, és még sorolhatnám.”

Szegedi Csanád EU-képviselő honlapunknak elmondta, hogy Pörzse indítványát előbb meg kell vitatnia a Jobbik elnökségnek, és csak után terjeszti be Brüsszelben az alkotmánymódosítást.

3 KOMMENT

  1. Minden órában imádkozni fogok Pörzse művész úr kitartásáért a felvállalt nemzetmentő éhséglázadása alatt! Azért 12.00-13.00 óra között tartok ebédidőt.

  2. Soros és Európa azzal se törődne, ha egész Magyarország éhen halna!Nem böjtölni kell, hanem kivizsgáltatni a magyarok ellen elkövetett háborús bűnöket 4oooo délvidéki magyart öltek meg a szerb partizánok, 9o hadifogoly leventét /fiatalkorúakat/végeztek ki Ligetfalván a szlovákok, Kárpátalja minden 16 évi magyar férfi el lett hurcolva, s alig jött közülük néhány vissza stb.A zsidók már mindenkit megölettek, aki vétett nekik, a magyarok gyilkosainak még annyit nem mondtak, ejnye már na!A háborús bűnök nem évűlnek el, de a tanuk már lassan kihalnak,a nyomokat eltűntetik, s nincs senki, aki szólni merne értük!!!