Az NB1 utolsó fordulója nem csak a magyar bajnokról dönt, hanem a Fidesz elnökségének összetételéről is. Egyes források szerint a Videoton győzelme esetén, Kósa Lajos június 1-jétől független politikusként folytatja a Parlamentben.

Egy, a neve elhallgatást kérő informátorunk beszámolt a legutóbbi, durva sértegetésekig fajult elnökségi ülésről, ahol Kósa Lajos apró véleménykülönbségbe ütközött Orbán Viktorral. A téma az önkormányzati rendszer átalakítása volt. A debreceni polgármester kételyeit fejezte ki a budapesti kerületek egy közös kerületté történő összevonásával kapcsolatban, amit Rogán Antal vezetne. Erre a Fidesz elnöke meglepően reagált: „Mentek az Ajróligába csicska Lali a Lokival, ott kételkedjél ne itt!”.

Ezt követően felgyorsult az érv–ellenérv diskurzus üteme:

K.L.: Víííídeotonban mindenki cigány, mindenki cigány, mindenki cigány!
O.V.: Álé álé álé álé óóóó, faszszopó Debreceeen!
K.L.: Nincsen hangotok, parasztok nincsen hangotok! Nincsen hangóóóóóóóóótok, parasztok nincsen hangotok!
O.V.: Minden mocskos Lokista, szereti a hagymát, a ravatalon….

Néha együtt szurkolnak, a tömegben elkeveredve

Ekkor szólt közbe Szijjártó Péter, és próbálta csitítani a kedélyeket egy „Hajrá ETO”-val. Orbán azonnal fejen dobta egy metrófogantyúval, rácsúszott hátulról páros lábbal, majd Kósa segítségével körbetekerte pénztárgépszalaggal, mint egy múmiát.

Az indulatok annak köszönhetően csendesedtek le, hogy egy, a szemeinél kilyukasztott papírzacskóval fején, a Malibu Bárból megérkezett Deutsch Tamás. Ekkor, Kósa és Orbán összeölelkezve egyszerre kezdte el ordítani a: „Gá, gá, gá! Buzi MTK” rigmust.

5 KOMMENT

  1. Rába! Rába! Rábasztok ti máma!
    Lófaszt, lófaszt a Szíjjártó valagába!

    skandálta a fellelkesült tömeg hajdúpeti temetésén. szarkata zokogva borult a ravatalra és véletlenül megmélytorkozta a csonkabandit.