A jelenleg munka nélkül tengődő békítő-showmant megkereste a Fidesz, hogy vállalja el a felelősségteljes pozíciót. Lapunk információi szerint a Joshi még gondolkodik a válaszon.

A kormánypárt sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter elmondta, hogy leginkább Joshi Duna-átkelő képessége győzte meg őket a jelölt alkalmasságáról. Ahogy a politikus elmondta, tavaly Cser-Palkovics Antal tanúja volt amikor az egykori showman egy nap kétszer is átkelt Komáromnál a hídon. Barat örül a felkérésnek, de az egy időben érkezett egy RTL Klubos felkéréssel. Ott egy indiai főzőműsorban kéne 140 adáson keresztül curry vindaloo-t készítenie Sandokan-jelmezben. Ezért egyelőre még nem tud dönteni.

Láthatóan jól megy neki

Az ügyben váratlanul megszólalt Jan Slota is, aki szerint a magyarok végre találtak egy normális embert, akivel lehet tárgyalni. A szlovák politikus reméli, hogy Barat képes lesz őt és Robert Fico-t összebékíteni egy kibeszélőshowban.

A Fidesz sajtótájékoztatóját azonban beárnyékolta Szijjártó Péter balesete. A szakpolitikus nyilatkozata után ugyanis megcsúszott a pódiumról lefelé menet, és fejjel előre rázuhant a kameraállványra. A párt közleménye szerint már jól van.

4 KOMMENT

  1. a szijjártó adjon számot a békategóriás buzibárokban elköltött közpénzekről!
    állami pénzen lízingelt análvibrátorral nem illik sajtótájékoztatót tartani! még hogy kameraállvány…