Defönötli nát

Egyáltalán semmi vicces nincs abban, ha valaki rossz angolsággal énekel – bizonyították be brit tudósok. A kutatási eredmények szerint a hallgatók az üzbéget talán még viccesnek találnák, de igazából már azt sem.

“Óriási meglepetés ez nekünk, mi azt hittük, hogy ez az egész dolog legalább 5 hónapig tart majd” – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Információink szerint a csatorna most kétségbeesetten keresi azt a műsort, amivel mégis megverheti az RTL Klubot.

“It iz defönli nát fáni” – nyilatkozta a TV2-re végső csapást mérő brit felmérés vezetője, majd hozzátette: if dö mánki góz áp dö trí, ju ken szí háu red hiz popó. A történtekkel kapcsolatban szerettük volna megkeresni a Megasztár 5 vöröshajú női zsűritagját, de nem jutott eszünkbe a neve.

15 KOMMENT

  1. furevö jáng!

    a bikicsunájjal a megaszar5 elvégezte feladatát, lehet törölni a picsába.
    a vörös hajú énekesnő neve egyébként kiszeltünden vagy hajdupeti, már nem emlékszem pontosam, de szúrnám.

  2. Én akartam volna először dúródórázni. Hihetetlen a tempó itt a Hírcsárdán, az embert folyton megelőzik….
    Ja, és kiderült, hogy a “brit tudósok” valójában csehszlovákok csak felvették ezt a művésznevet, mégiscsak jobban hangzik, főleg ha ilyen fontos kérdésekben kell dönteni.

  3. mert az ádzseszkó egy nyálas szar, big in japan pedig igazi odabaszós dizsisláger volt az alkoholmentes sulibálokon délután hattól este fél tízig.

    meg volt moderntóking is:

    “yamaha, yamaszó”

    illetve Europe:

    “icc dö fájnül kándán”

  4. Én csak elég sokára vesztettem el bikicsunáj-szüzességemet, de azt kell mondjam, hogy ez a tag a közelébe se ér Lakatos Cshapó Csabinak kamuangolul éneklésben…