Megtalálta barátait

Olvasóink után a hatóságok is rabosították Hagyó Miklóst. Míg nálunk főleg talicskányi apró majmokkal zárták össze és dildóketrec mögé dugták a korpulens politikust, a Venyige utcában egész más élmények várták. S. Nándor fegyőr nyilatkozott nekünk.

HírCsárda: Hogyan fogadta a zárka közössége Hagyó Miklóst?

S. Nándor: Hát látták, hogy jó nagy darab ember, és remélték, hogy szkófildosan magára tetováltatta az összes magyar büntetés végrehajtási intézet térképét. De csak a pacal pörkölt receptje volt rátetoválva és egy „Szeretlek Erzs” felirat. Valószínűleg a tetoválás befejezése előtt megszakadt a kapcsolat.

HírCsárda: Állítólag már a motozáskor gondok adódtak az egykori politikussal.

S. Nándor: Igen. Egyrészt 4 ember kellett, mire mindenütt elértük, és az összes testüregét átnéztük. Egy pocoknak nincs annyi lyuka, mint amennyit rajta volt. Az egyik kollégám motozás közben egy harmadik kezet is talált Hagyó úron, de kiderült, hogy az csak a hóna alá felgumipókozott 7 kiló parizer volt, amit természetesen elkoboztunk.

HírCsárda: Mit akarhatott annyi parizerrel?

S. Nándor: Cserealapnak szánta, de idebent inkább a kávé, cigi, meg csokoládé megy. Mivel Hagyó úr egyikkel sem rendelkezett, ezért felügyelőbizottsági helyeket és jól fizető fiktív megbízásokat ajánlott a zárkatársainak, amitől most kicsit fáj a szája, úgy tudom.

HírCsárda: Kikkel került egy zárkába Hagyó úr?

S. Nándor: Csupa rendes rabló meg darabolós gyilkos, nagyon jó kis kollektíva az. Úgy hallottam, Hagyó Miklós magát pedofilnak vallotta előttük, hogy legyen egy kis respektje, de miután nem tudta hiteltérdemlően elfenekelni a „satus Kálmánt”, hát én nem sok jót jóslok neki.

HírCsárda: Ön szerint érhetik atrocitások Hagyó urat a börtönben?

S. Nándor: Úgy tudom már érték is. Zuhanyzás közben valaki ledobott elé 40 deka parizert, amiért meggondolatlanul lehajolt és máris megvolt a baj.

6 KOMMENT