Schmitt Pál kabalavödre is értetlenkedést váltott ki többekből

Több törvényellenes vagy kínos tárgy is felbukkant az Országgyűlés alakuló ülésén, jelentette tudósítónk. Sólyom László jelenleg is azon dolgozik, hogy egyesével ítélje el az általa ünnepnek nevezett eseményt megbecstelenítő képviselőket.

Az Országgyűlés alakuló ülésén nemcsak Vona Gábor mellénye volt kínos és/vagy törvénysértő, hanem számos képviselő is okozott meglepetéseket.  Molnár Oszkár zsebében egy gumikalapács csipogott be a beléptető kapunál, míg Gyurcsány Ferencnél megtalálták az államkincstár PIN-kódját, egy rutinszerű átvizsgáláson. A volt miniszterelnökre akkor figyeltek fel, amikor nem akarta felmutatni igazolványát. A testüregi motozásra ezután került sor.

Schmitt Pálnál ugyanakkor egy lézerblokkolóra, míg egy jobbikos képviselőnél szamurájkardra bukkantak a kormányőrség tagjai, de volt, aki 700001-es gázsprét, hetedik generációs éjjellátó távcsövet vagy éppen fél kiló kokaint próbált bejuttatni az ülésterembe. A legrosszabbul Pintér Sándor járt, aki egy lófejet talált a karzaton kijelölt helyén.

Sólyom László nyilatkozatban ítélte el a képviselőket. “Meg kell tanulniuk még a képviselő uraknak és hölgyeknek, mit lehet bevinni az Országgyűlés épületébe egy demokratikus államban, és mit nem. Nem értem, mire kell egy 40-es gésa golyó szett egy kereszténydemokrata politikusnak.” -fejezte ki értetlenkedéssel vegyes felháborodását a köztársasági elnök, egyelőre konkrét személyek megjelölése nélkül.

1 KOMMENT

  1. “A legrosszabbul Pintér Sándor járt, aki egy lófejet talált a karzaton kijelölt helyén.” :D:D:D:D
    Elképzelem, amint Ennio Morricone zenéjére bevonul Don Pintér. Apropó, ma voltam az Aranykéz utcában.