Képünk olcsó, kommentvadász illusztráció

Szkinhedvezér és gárdaalapító után nem tudott még egy szakembert a bizottságok élére juttatni a Jobbik, mivel az egészségügyi bizottság élére  felkért Fekete Angyal néven ismert F. Tímea nem vállalta a megbízatást. Informátoraink szerint csak azért adta át az MSZP a költségvetési bizottságot, mert Hagyó Miklós kft.-je nem tudott volna számlát adni az elnöki honoráriumról.

Hagyó Miklós tegnap délelőtt még azt mondta, minden rendben lesz, de azóta nem veszi fel a telefonját” – mondta a jelenleg saját pornóavatárjaként nyilatkozó Lendvai Ildikó. Arra a felvetésre, hogy az elnöki tevékenység szja köteles, Lendvai csak annyit jegyzett meg: “Meg lehet azt oldani okosba‘.”

A bizottsági helyek felosztásánál felmerült még, hogy Budaházy Györgyöt delegálják mégis a nemzetbiztonsági bizottság élére, de végül Mesterházy Attila javaslatára elálltak ettől, tekintettel arra, hogy számos iratot a szigorú BV szabályok miatt nem tudtak volna hozzá bejuttatni a zárkába.

Pintért Sándor, aki a polgári titkosszolgálatokat fogja felügyelni, elmondta, hogy ő szívesen dolgozott volna együtt jobbikosokkal is. Ugyanakkor ha szükség van rá, őket is meggumilövedékeztetné, ha nem ülnek szépen a parlamentben, vagy hangosan kérik a vizüket. Vona Gábor mellényéről csak annyit mondott, hogy már felvették a kapcsolatot stylist szakértőkkel, de egyelőre ez az ügyvezető kormány dolga, mert náluk van kirakva a falra az a szám, amit ilyen esetben hívni kell.

A titkosszolgálatok tárgyában is lesz nemzeti konzultáció, jelentette be egyébként Pintér, ám azt nem hozták nyilvánosságra, hogy hol, kik és milyen tárgyban gyűlnek össze, annyi biztos csak, hogy a kíváncsi polgárokat otthonukból fogják váratlanul egy zsákkal a fejükön a helyszínre szállítani, majd egy teljes emlékezetvesztést okozó szérummal kezelik őket nemzetbiztonsági okokból.

4 KOMMENT

  1. az talán az egyetlen kamuhír ezen az oldalon.
    pornóavatárja a kövérlacinak van. LazyFat néven nyújt dominaszolgáltatásokat, és körömpörköltevés utánni arcszőrtisztítást.

  2. Gábor, kicsit nagy rád a mell-lény! Jól összejöttek, ha ilyen koma-jóbarát-sokat tud alapon osztanak pozíciókat, akkor érdemes lenne a Reichstagsbrand-et honosítani 🙂