"Súlyos hiba, és azt sem tudni, hogy miért volt egyáltalán nála"

Lapunk felkérte hazánk vezető stylistját, hogy mondja el véleményét Vona Gábor eskületételre összeállított ruházatáról. És ahogy eddig is, most is azt láthattuk, hogy a pártvezér meglepett minket.

“A Hugo Boss nyakkendő már szinte szériatartozék a Jobbikos politikus nyakában, selymes, puha látványt nyújt, amolyan tavasziasan könnyed, bár én valami durvát, érdesebbet is el tudok oda képzelni. Az ing a kötelező fehér, de a gallérszabásból látom, hogy Springfield. Konfekció, szóval snassz. Ennél jobbat is tud a Gábor, emlékezzünk csak a tavaly novemberi nyírbátori kampányfelszólalására, ahol azt az elképesztően bolyhos fekete boát viselte, amit Jean Paul (Gaultier – szerk.) személyesen neki tervezett. De legyünk pozitívak, a Jobbik a lazán elegáns arcát mutatta most meg a nagyközönségnek.”

“Most nézzük a kiegészítőket! A sárga táska teljesen ciki, már ha szabad ilyet mondanom. Egyáltalán minek vitte magával? Nem tudok értelmes magyarázatokat felhozni, kíváncsi lennék ő mit mondana. Ez a brutális sárga az öltönye kávés-bújós árnyalatával együtt, hát…Na, ne legyünk olyan kegyetlenek, Louis Vuitton mint márka azért jó választás volt, nekem is van egy ilyen.” – zárta elemzését a hazai stylistfenomén.

12 KOMMENT

  1. AZ ÖLTÖZET LÉNYEGTELEN, HACSAK VALAMI LÉNYEGEST NEM AKAR KIFEJEZNI. ITT A MELLÉNNYEL VONA AZT AKARTA KIFEJEZNI, SÉRELEM ÉRTE A MAGYAR NÉPET AZZAL, HOGY A GÁRDÁT BETILTOTTÁK- PINTÉR HIÁBA IGÉRTE, A KÖZBIZTONSÁG NEM ÁLLT HELYRE, CSAK A GÁRDA TUDNA SEGÍTENI-

  2. vonagabi! nem nyughatsz a fenekeden! reggel 8- ra a Fő utca megfelelő épületében jelentkezz!
    hozhatod a rózsaszínű tatyódat, a kikerisárgát és azt a kis dzsungelmintás szörmést, na majd elbeszélgetünk a világ folyásáról! Három évi hidegélelmet azért hozzál, sokan vagyunk, és Te sokáig maradsz!

  3. Tehetetlenek vagyunk Vonagabival, megtudta bűvös jelszót!
    Amint el akarjuk fogni, felkapja a rózsaszin irattáskáját, és a közeledő rendőröknek odavágja:
    állj, kirekesztők vagytok !
    És most már rá is tekintettel kell lennünk, mi jöhet még ?