A X-Faktor stábjának utána szomorúan nyilatkozott

Stohl András kiesése miatt az RTL Klub jelenleg castingon keresi az ősszel induló X-Faktor műsorvezetőjét. A válogatásra elment Sólyom László is, ám nem sikerült bejutnia a stúdióba.

Lapunk megkereste a kereskedelmi tévét, akik azzal magyarázták a kínos incidenst, hogy éppen egy szlovák turistacsoport járt a stúdióban, és pont akkor bent ültek a castingon. Sólyom László jelenléte pedig felkavarta volna őket. Szemtanúk szerint az államfő ezután egy gyújtó hangú beszédet tartott a stúdió bejáratánál, amelyben elítélte a nemzetek közötti ellenségeskedést.

Nagyon sajnálom a Laci bácsit, én biztos néztem volna a műsort ha ő vezeti, de legalább a mellemet aláírta kifelé jövet.” – nyilatkozta egy tinédzser rajongó, aki éppen a stúdió bejáratánál elhelyezett Stohl András szentélynél helyezett el egy mécsest.

3 KOMMENT

  1. Hitlernek nem is körszakálla volt hanem sima hosszú bajusza. És azért vágatta le az első világháborúban mert nem tudta rendeltetésszerűen használni a gázmaszkot. Mondjuk így is megvakult 2 napra a mustár gáztól de ez mellékes… Azért hagyta meg azt a kis bajszot mert ezzel jelezte, hogy ő igenis harcolt a fronton és tett valamit a hazájáért.
    http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00634/news-graphics-2007-_634924a.jpg

  2. ez kurvára nem igaz amit írsz, és egyébként is egy mitugrász szar vagy, akit a gimiben mindig vertek mert okoskodott, és egy deka humorérzéke nem volt, szóval csá

  3. Nagyon sajnálom a Laci bácsit, én biztos néztem volna a műsort ha ő vezeti, de legalább a mellemet aláírta kifelé jövet.” – nyilatkozta egy tinédzser rajongó,
    Én is sajnálom Laci bácsit, szerintem szuper lenne az X-Faktorban.