Szalayné plasztikai műtétet vesz a hirtelen jött pénzből

Az informatikai rendszer hibája miatt kétszer utalt fizetések mellett  számos végkielégítés is újra megérkezett egyes büntetőeljárás alatt álló BKV-felsővezetők számlájára. Sz.-né Sz. Eleonóra maga is megdöbbent, amikor csippant a mobilja, és ismét 90 millió forint jóváírását jelezte számláján.

Az informatikai hiba miatt azonban más gondok is felmerültek, így például Balogh Zsolt ismét kopogtatott Hagyó Miklós ajtaján, és egy újabb nokiás dobozt adott át tizenöt-millió forinttal a tiltakozó ex-képviselőnek, aki megérdemelt szabadlábának utolsó napjait tölti.

A házi őrizetben lévő Sz. Eleonóra a kaputelefonon keresztül nyilatkozott lapunknak és mély megdöbbenéséről számolt be, mivel immár másodszor kapta meg végkielégítését, ráadásul valaki a postaládájába szuszakolt be hatmillió forint értékű meleg étkezési utalványt is. “Ha ez így megy tovább, csődbe fog menne a vállalat. Amíg én ott voltam, ilyen nem fordult elő véletlenül, csak direkt.” – mondta az egykori személyzetis.

Fuzik Zsoltnak, a BKV egykori informatikai igazgatóját, mivel a pénzes postás nem találta otthon, így abba a redőnyszekrénybe erőltette be fizetését ötezresekben, amelyben egykor bujkált.

Kocsis István vezérigazgatót is megpróbáltuk megszólaltatni, de mivel az ő fizetése is kétszer érkezett meg, jelenleg Arubán tölt egy nagyon hosszú hétvégét.

9 KOMMENT