Előd azóta megtalálta a boldogságot, de láthatóan aggasztja ami most történik

Császár Előd határozottan kiáll Stohl András mellett. Az egykori popsztár, aki Shane 54 néven már nemzetközi sikereket is elkönyvelhet, felháborodottan nyilatkozott a HírCsárdának:

„Egyszerűen nem értem mi ez a boszorkányüldözés szegény Buci ellen! Oké, nem először kapták el, de ez mással is előfordult már. Négyévente egyszer egy kis bonbonmeggyel vezetni?! Az vesse rá az első követ, aki nem tett ilyet. Ráadásul ő is egy igazi ikon, el sem tudja képzelni az átlag proli, hogy milyen nehéz nem megsérteni a tukmálókat. És mi ez a nagy hőbörgés? Nem halt meg senki, ráadásul mariska sem volt benne!”

Kérdésünkre, hogy Császár mit tenne Stohl helyében, a következő választ adta:
„Mi sem egyszerűbb. Egy kis szünet a tévében, közben pici bűnbánó alternatív színházazás 30 néző előtt, a lé meg ezalatt csurog a szinkronból, ahol mondjuk Nagy Vadász néven működne, amíg elül az egész, aszt jónapot!”

Portálunk több kérdést nem tudott feltenni a zeneszerző-művésznek, mert felindultan beszállt az autójába és elszáguldott.

23 KOMMENT

  1. Kár, hogy ez nem vicc…
    Mármint a levezetésetek az lenne, de amit tesznek ezek a “f*s” celebek…
    Kaparnám az agyam…
    Amúgy lehetett volna még Kiszel “koccanáskirálynő” Tünde is a riport alany valamint az a politikus aki jogtalan villógó használattal szabott 200-al és halált okozott ezáltal egy szabályos Trabantosnak!

  2. „Mi sem egyszerűbb. Egy kis szünet a tévében, közben pici bűnbánó alternatív színházazás 30 néző előtt, a lé meg ezalatt csurog a szinkronból, ahol mondjuk Nagy Vadász néven működne, amíg elül az egész, aszt jónapot!”

    hmm… van egy olyan érzésem, hogy pont ezt fogja tenni.

  3. Először is, nem “egy kis bonbonmeggyet” fogyasztott.
    Másodszor, az rendben van, hogy nem halt meg senki, de meghalhatott volna!!!
    Harmadszor “mariska sem volt benne…” Számít ez? Az alkohol sincs jó hatással a vezetői képességekre…
    Negyedszer “az vesse rám az első követ, aki még nem tett ilyet”. Én nem tettem. Egy korty bor után én már nem ülök volán mögé.
    Ötödször “amíg elül az egész…” Könnyű az emberi felejtésre építeni kedves Előd, de még nem felejtettük ám el, hogy te ugyanebben a cipőben jártál! Ennyire nem vagyunk birkák…

    Stohlnak súlyosabb büntetést kellene kapnia, mintha egy “átlag földi halandó” tette volna ugyanezt, annak lenne visszhangja…

  4. Batópa: Te nem a hajdupeti vagy-e? Már a humorérzéked alapján…
    Valóban van a történetnek komoly oldala, de ezen az oldalon pontosan a kitekert logikájú hírek a menők. Komolykodós = nem menő.

  5. Biztos forrásból tudom, hogy Stohl Buci alteregója okozta a balesetet, és Császár előd alteregója védte meg. Tessék figyelmesen végezni a tényfeltárás alteregóját!

  6. Kedves Batópa!
    Kommentje teljesen jogos, de stilisztikailag nem a többi közé illő. És bár személy szerint támogatom a véleményt, de sokkalta jobban hangzana, ha legalább a végére odabiggyesztette volna: “köcsög Hajdú Péter!” Vagy valami.
    Asszimilálódni kell.

  7. Stohlt azonnal lezavarnám a színpadról. Soha sem változik meg.
    Császár Előd hiába áll ki mellette, ez csak ront Stohl helyzetén. Aki mellett egy moral insanity áll ki, az jobb, ha lehúzza a rolót.
    Ja, persze, ez az a narkós köcsög, aki meggyilkolt egy rendőrt, amikor betépett?
    A számlák hosszú távon kiegyenlítődnek, és ezt az adósságát még Császár Előd sem róhatja le pénzben.
    Kívánom neki, hogy élje át ugyanazt a fájdalmat, amelyet a megölt rendőr családja.A pofáját pedig fogja be, ő csak ne álljon ki senki mellett, neki megszólalni sincs joga.

  8. Szerintem meg senki ne rontson autóSTOHL a házba. Császár Előd fosóját már elintézték egy időre, meg hírnevét is, most Bucika következik. Kíváncsi vagyok meddig folyik még ez a Dunából is…
    Petikéről meg annyit, hogy ha így folytatja, Sar KAKA tával együtt úgyis jogosultak lesznek a rokkant helyre, pláne, ha olyan helyen közlekednek, mint Mátraverebély. Ott nem csak a rokkant parkolót lopják ki a seggük alól, de még az autót is… xD Bár nem mondom, hogy most sem jogos…egy nevesebb kisegítő iskola lehet kapkodott volna értük, mikor még iskolás korban voltak 😀

  9. Na tényleg tök jó itt poénkodni, de azért megnézném bármelyik stohlszerű csávó fejét, mikor az általa összezúzott autóból a gyerekét szedné ki a tűzoltó. Vajon hogy állna a szája és onnantól hogy nézne tükörbe? Mert azt a sz@ros piát olyan nehéz visszautasítani, mi? Az összes ilyen majomnak egy ketrecben a helye, amelyiket mindennap megzúz egy behemót traktor. Had élvezzék a Bonbon meggyet…

  10. Köszönöm Kedves Tejbetök. 🙂 Nem vagyok piaellenes, ha buli van, igyunk. Aztán menjünk haza gyalog, vagy taxival, vagy ne is menjük, aludjunk a kertben. 😛 De ha megyek az úton a gyerekemmel és belémrohanna egy részeg seggfej, ha lesz annyi erőm, hogy kimásszak a kocsiból, ott helyben kicsontozom az esernyőmmel.

  11. Jó, nem mondom azt, hogy ha olyan alkalom van ne igyunk,de az értelmesebbje (akinek az IQ-ja több mint amennyi foga van) nem száll autóba. Híresség vagy nem híresség, én agyon verném az biztos, a politikusoknak a mentelmi jogával sem vagyok amúgy kibékülve. Ők mennyivel másabbak az átlagembernél. Elkövetnek egy halálos balesetet, és nem lehet megbüntetni, aki meg tényleg soha nem ivott csak megcsúszott pl egy olyan útszakaszon, ahol igen is csúszik, és meghall valaki, azt sittre vágják. Jajj istenem, a Magyar törvényekből egy Vicc könyvet az olvasóknak!!!

  12. Tejbetök 🙂 A szív hangjai sokszor hallhatatlanok, épp ezért halhatatlanok.
    Tán Tatiosz mondta, vagy valamelyik haverja. No problémo, én is épp tanulom a madzsart. 😀