Van már példa hasonló kezdeményezésre

A kereskedelmi tévécsatornákon új kategóriákban indítanak szépségversenyeket az év második felében. Megkerestük a Rating Point Bt. ügyvezetőjét, Feleky Alexet, aki részletesen beszámolt a médiatörténeti dimenzió-újításról:

“Meg kell értenie mindenkinek, a klasszikus szépségversenyek ideje lejárt, már egyik sem trendy! Miss Balaton, Miss Kiskörei Víztározó, Miss CselePatak, Miss Budai Alsórakpart, és még sorolhatnám. Senkit nem érdekel. Miss Plastic?! Egy kis szilikon, botox, lézerezgetés? Kiválasztani a legszebb műnőt nem kunszt. Uncsi! Nyitnunk kell az új, a revolúsöneri dolgok, történetek felé!” – majd fokozódó elánnal folytatta:

“Kitaláltam a vidéki melegek szépségbajnokságát, Mr. Mucsaköcsöge címmel. De jött ez a fasiszta Jobbik és keresztbe lobbizta az egész bizniszt. Most viszont itt van az igazi hájp! Csinálunk egy országos road-showt: Prosec-Túra 2010 címmel. SMS-ben lehet szavazni a legszebb férfi és női halott kategóriában. Ilyen még nem volt a világon (átszellemült lelkesedéssel beszél, mint Kóka János a Moszkva tér átalakítási tervének ismertetése közben, a Napkelte stúdiójában – a szerk.). Innen már csak a kreatív fantázia szab határt. Miss Közlekedési Baleset, Miss Természeteshalál, nem is beszélve az repülőgép szerencsétlenségek Páriszairól és Helénáiról…”

Eddig egyetlen kereskedelmi csatorna sem erősítette meg a fenti műsorra vonatkozó vásárlási szándékát. Kivéve az RTL Klub és a TV2.

4 KOMMENT

  1. “Kivéve az RTL Klub és a TV2.” …ezek nem is TV csatornák, de ezekhez illenének a zombik 🙂

    És azt tudtátok, h az előzetes forgatásán a hajdupeti elfoglalta a halottaskocsi helyét?
    A nekrofil kis hobbit… 🙂