Lady Gaga itt éppen divatos kórházi pelenkájában látható

Ma 16:00 órakor repülhet el hazánk felett Lady Gaga, aki egy szingapúri koncertre igyekszik, erősítette meg a sztár menedzsere. Az ismert popsztár körülbelül 20 percet tölt a magyar légtérben.

Rajongók ezreit várják a Puskás Ferenc stadionba, ahonnan nyomon követhetik majd a hazánk felett elrepülő Lady Gagát. “Szenzációs, imádom a hangját, remélem, hogy a repülőn is énekel, amikor átutazik felettünk.” – mondta el Zsuzsi, aki már három hónapja Lady Gaga rajongó. “Nagyon sokat jelent számomra Lady Gaga, mondhatni a példaképem, mivel szeretnék hasonlítani rá.” – tette hozzá Zsuzsi, miután már elfordultunk tőle. 

A menedzser elmondta, hogy Lady Gaga direkt kérte, hogy hazánk felett repüljenek el, mivel imádja a magyarokat és a Balaton pedig pont úgy néz ki 10 000 méter magasból, mint egy óriási pina. Kérdésünkre nem akart viszont arról nyilatkozni, hogy utálja-e szlovákokat, amivel még közelebb tudott volna kerülni hazai rajongóihoz.

A Puskás Ferenc stadionban már kaphatók a jegyek Lady Gaga visszaútjára is, amire jövő szerdán a kora reggeli órákban kerül sor. Most azonban a legfelső karéjba lesz a legdrágább a jegy (5400,- forint), mivel ez van a legközelebb a sztárhoz. Természetesen más programokkal is készülnek a szervezők, Aradszky László is erre utazik majd Isztambulba, és feltűnik egy izraeli kémrepülőgép is Dana Internationallel a fedélzeten.

A kémrepülőgép által a rajongókról készített felvételek megvásárolhatók a mosad.il honlapon.

3 KOMMENT

  1. Jellemző… A sok divatcsitri ahelyett hogy készülnének az éreccségire majmolják ezt a divatkurtizánt. Hát hová lesz így Magyarhon? Na majd Sömjén miniszter berekeszti az ilyen orgiákat, az biztos!